Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek Megéri 0 dioptriás...

Szerintetek Megéri 0 dioptriás szemüveget venni? 17/F

Figyelt kérdés
Szóval túlságosan babaarcom van és nagy szemeim. Nem vagyok csúnya de szerintem a kerek fejformámhoz jól áll a szemüveg, tetszik is nagyon. Uv lencsesbe gondolkodom.
2017. nov. 30. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az UV-lencsés mindenképp megéri, hiszen védi a szemed.

Ha tetszik, vedd meg.

2017. dec. 1. 00:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem divatból ne hordj szemüveget, mert lehet, az rontja el majd a látásod.
2017. dec. 1. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk az igaz, amit az előző írt. Amiatt is elromolhat, hogy a szemüveg szára bezavar a látómeződbe, ez pedig ki tudja milyen negatív hatással van a látásodra.
2017. dec. 1. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Addig örülj amíg nem kell hordanod. Mi kontaktlencsések örülnénk neki, ha nem kéne erre is költeni és foglalkozni vele. De szerinten a szemüvegesek többsége is örülne, ha nem kéne hordania. Elég ha arra gondolunk, milyen sokat fizetnek egyesek a szemműtétért. Szerintem 17 évesen még bőven fogsz férfiasodni, addig meg élvezd ki, hogy fiatalnak látszol. Hogy örülnél ennek majd idősebb korodban, mikor már lehet kényszerből is szemüveget kell majd viselned.
2017. dec. 4. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!