Debrecenben hol találok ilyesmi felsőket, s mennyiért?
Figyelt kérdés
Már mindenhol kerestem, de csak nagyon drágán találtam, vagy XL-esbe. Csináltatni nem akarok, mert drága, és egy sima polóra nyomják rá, nem nőire.
2010. jún. 1. 18:29
1/5 anonim válasza:
Szia! Keress egy ilyen kék színű NŐI pamutpólót valamelyik boltban, azt tuti találsz, és több fénymásolóban is nyomathatsz rá, csak vidd a mintát! (konkrétan 2 helyet tudok, vagyis 3at, ahol foglalkoznak ilyennel: Derék utca, profival szemben, agrár fénymásolója, Hal köz)
2/5 A kérdező kommentje:
És az mennyibe lenne kb? :)
2010. jún. 1. 21:03
3/5 anonim válasza:
Én a múltkor a Tesco-ban láttam ugyanezt,barátom mondta is,hogy vegyem meg ,de aztán mégse vettem meg.Pedig nagyon tuti:)
4/5 anonim válasza:
1-2ezer forint körül, ha jól emlékszem!
5/5 anonim válasza:
Nekem nem tölti be,de láttam supermanos felsőt a NewYorke-be ,de pont tegnap vettünk nyomtatott felsőt a barátommal a Plázában a DumDum shop-ban. Ott van női felső és férfi felső is. Mindenféle színben és 2500 forintért nyomtatták nekünk rá a kívánt mintát. Minőségi és jó árban is volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!