Van ilyen melltartótok? Ha igen akkor kényelmes? Tart rendesen? Debrecenben hol és mennyiért lehet kapni?
Figyelt kérdés
16vagyok, megvan ereszkedve a mellem, és szeretnék olyat ami jól tart, és nem is érzem hogy ott van..
2009. júl. 8. 23:27
1/5 anonim válasza:
Bnőmnek volt ilyen melltartója, de megőrült tőle szóval csak 1x volt használva. Nem tud lélegezni alatta a bőr ez a baj vele.
2/5 anonim válasza:
előzőnek igaza van, főleg ebben a melegben.. de ha gonsodlod 1 próbát megérhet, nemolyan drága.
3/5 anonim válasza:
Szia vannak ezek a Phus ap melltartok amik ősszedobják a ciciket:D
Én is ilyet hordok és nekem jó nem a bokámat verdesi a mellem:D
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
hát nekem is van push up csak hát sok nem olyan kényelmes..ritka kifogni a jókat..ezért gondoltam h ezt kipróbálom:P De majd még akkor meglátom..:)
2009. júl. 9. 21:19
5/5 anonim válasza:
Üzletben lehet ilyen testszínűt kapni? A pántnélkülire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!