Mit vegyek hogy ne fázzak?
Sziasztok.
Építkezésen dolgozom s Az a probléma hogy majd megfagyok. :S
Harisnya s feszülős fari nem megoldás lábnál felülre meg nem vehetek olyan sok réteget!
Legalább 4 réteg+kabi szokott rajtam lenni de nem elég vagy ha igen olyan vastag hogy akadályoz a munkában..
Tudnátok ajánlani felülre s alulra valami melegítőt vagy valamit amiben nem fagyok meg a 10 óra munkában?
De jó lenne tudni merre is kapható.
Vékony 170es lány vagyok. :)
Nyah 21/L
Szerintem a leg fontosabb a rèteges öltözet, alulra minimum egy jó pamut body akár hosszú ujju is lehet vagy minimum szèles válpántos, hosszú ujju póló, ès szerintem kèt jó pulóver, meg persze a kabát.
Alsónak vastag pamut lábfejes harisnyanadrág akár kettő is, ès egy jó bèlet nadrág meg egy vagy kèt zokni.
A párom sokat dolgozik kint a minuszokba, ő majd nem igy öltözik fel ès igy elviselhető neki.
Annyi hogy ő nem bodyt vesz fel ha nem atlètát, viszont mivel nem szeteti be gyürögetni a ruhákat zokniba, így ő is lábfejes harisnyanadrágot vesz fel. Nála ez a kettő nagyon sokat számit az atlèta meg a harisnya.
Remèlem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!