Melyik üzlet a legjobb? Bershka, H&M, New Yorker, Sinsay, Tally Weijl
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata ruhákkal kapcsolatban (mostanában pl a H&M nagyon gagyi lett, alig birják a ruhák). A ruha minőség meg az árak szempontjabol kérdezem, ki melyik üzletet szereti a legjobban? A válaszokat előre is köszönöm2017. nov. 22. 21:28
11/12 anonim válasza:
Ha csak a felsoroltak közül nézzük, akkor talán a Bershka és a Tally Weijl tűnik minőségre jobbnak. New Yorker-es, H&M-es ruhák hamar tönkremennek, a Sinsayt pedig nem ismerem. Ráadásul a méretek szerintem egyre nőnek, mostanában H&M-ben, New Yorkerben, Bershkában szinte nem is találok rám passzoló ruhát, mind nagy. Orsay és Promod, ezt a kettőt nézd meg, árakban kicsit drágábbak mint a H&M vagy New Yorker, de sokkal jobban bírják a ruhák. 23/L
12/12 anonim válasza:
Ár-érték arányban egyértelműen a Sinsay. A H&M cuccai 6000 ft felett igazából nem rosszak, de csak leárazáskor szoktam vásárolni, a New Yorker olcsó, de olyan is, bár vannak onnan nagyon jó cuccaim :D Bershkát annyira nem ismerem, a Tally meg nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!