H&M, Zara, Tally Weijl, Bershka, Orsay, Promod, Mango, New Yorker, Sugarbird, My77, Mayo Chix? Mi a véleményetek ezekről a ruhaboltokról? Melyik a legjobb?
H&M - Nagyon szeretem a ruháit árban is nagyon jó.Bár volt egy cikk,hogy káros anyagokat tartalmaznak a ruhák festékei bár nem tudom, hogy igaz -e.
Tally- Inkább csak a nadrágjaikat szeretem. Árban még ők is jók.
Bershka-Felső és nadrágokba jók a kabátaikba már nem bízom mióta egy x10ezres kabát bélése jött szét.
Orsay-Pulcsiait szeretem többit nem nagyon.
Promod - Ott nem vásárolok.
Mango-Nagyon ritkán egy két pólóm van onnan minősége elég jó.
New Yorker- Viszonylag itt is alacsonyabb árak vannak (elnézve néha a felárazástól) , de szerintem hamar bolyhosak lesznek ezek a ruhák.
Sugarbird-Ebay-es ruhák másolata kisebb vagyonért.
M77- Árak itt is vannak nagyon ritkán veszek bármit itt ,de a minőség jó.
Mayo Chix-Csak a kabátok tetszenek innen bár itt is vannak árak.
H&M-et nagyon szeretem, mai divatú ruhákat árulnak nagyon jó áron. Úgy szint a New Yorker.
Zara, Tally, Mango: ezek már drágább kategóriásak..
Sugarbird, My77: Ha alap ruhákat szeretnél venni (farmer, póló stb.) nem ajánlom, véleményem szerint elég csicsás ruháik vannak, nagyon drágán.
Mayo: túl van árazva és nem minőségi... (tapasztalat!) mindegyik Mayos ruhámon van 1-2 szépséghiba, ami persze nem baj mert attól még hordható, de azért egy 16.000 Ft-os farmertől ezt nem várnám, se egy 10.000 Ft-os ingtől.
Bershka se a legjobb minőség, de ki lehet fogni jó cuccokat.
Orsayből ugyan nincs semmim, de elég felnőttes ruhákat árulnak tehát ha fiatalosan öltözködsz ide ne térj be.
Promodot nem ismerem.
H&M: tetszenek a ruháik, a minőségük sem rossz, nagyon szeretem a nadrágjaikat, de a kabátok pl nem érik meg a teljes árukat.
Zara: innen nincsen ruhám.
Tally: szeretem, de sok minden itt sem éri meg teljes áron.
Bershka: innen mostanában vásároltam először, szóval még nincs véleményem róluk.
Orsay: 1-2 elegánsabb ruhám van innen, a minőségük nagyon jó, de nem az én stílusom ez a bolt.
Promod: összvissz egy pulcsim van innen, azzal meg vagyok elégedve.
Mango: innen sincs ruhám.
New Yorker: megfizethető, de azért itt is vannak túlárazott dolgok. szeretem ezt a boltot is, főleg a kabátokat.
Sugarbird: nincs tőlük ruhám, de azt látom hogy erősen túlárazott és más tervezők ötleteit nyúlják.
My77: a kínaiban lehet hasonló ruhákat venni negyedannyi áron. egyáltalán nem az én stílusom, nem értem a hype-ot körülöttük.
Mayo Chix: a my77-nél egy fokkal jobb, de ez sem az én stílusom.
H&M - olcsó és divatos is de picit ócska, általában alapdarabokat, egyszínű polókat, fehérneműt, zoknit szoktam ott venni
Zara - a felsoroltak közül nekem ez a kedvencem, drága de összességében jó minőségű ruhákat árulnak, ami nem tucat, és elegánsabb is a többinèl
Tally Weijl - tinilányos az én ízlésemnek de az árak egész jók
Orsay/promod - picit drágább kategoria, nem vagyok oda érte de néha talàlni szép dolgokat
Mango - jó minőség, viszonylag jó ár, leginkább itt szoktam kabàtot, farmert venni, sok stílusban lehet ruhàkat talàlni
New yorker - olcsó de nem túl jó, szintén alap holmikat éri meg itt vásárolni
Sugarbird/my77/mayo chix - kirakat alapján giccses, még életemben nem voltam egyik üzletben sem
H&M:Őszintén szólva nem szeretem.Nem a stílusom, de közepes minőségűek a ruhák, nem rossz.
Tally Weijl:Egy ruhám sincs onnan,nekem amikor elmegyek előtte nem szimpi, párszor már nézelődtem ott, szakatt,szűk stb.
Bershka:Tally Weijl-el szinte ugyan az
Orsay:Nagy kedvenc, jó minőségű elegáns ruhák, kedves eladók, jó árak.Tényleg imádom!Kifinomult ruhákat árulnak, nem túl rövidek a szoknyák.
Promod:Szép ruhák,egy-kettő van onnan.
Mango:Idősebb korosztálynak való szerintem.Nincs onnan ruhám.
New Yorker:UTÁLOM!!Borzalmas.Gagyi, olcsó, nem a stílusom.
Sugarbird:Nincs onnan ruhám.
My77:Idősebb korosztálynak való.
Mayo Chix:Idősebbekeknek.
16/L
Orsay és Promod: nekem ezek a kedvenceim, mert szeretek nőiesen elegánsan és stílusosan öltözködni, és itt ilyen darabokat mindig találok. Van pár ruhájuk, ami kissé túlárazott, de a ruhák minősége nagyon jó, legalábbis nekem sosem volt problémám velük. Az itt vásárolt ruháimat mindig megdicsérik, milyen csinosak :)
Mango: korábban volt Pécsen, akkor gyakran jártam oda, mindig találtam szép és jó minőségű ruhákat, de a bolt bezárása előtt áttért a gagyi, kínai minőségre (itt Pécsen legalábbis), és aztán egyre kevesebb jó dolgot találtam. :(
Sugarbird: nem vásároltam ott soha, de különösebben nem is jön be az a stílus. (Pécsen nincs is szerintem)
Tally Weilj, Bershka: ez az a két bolt, ahol kb. sosem találom semmi olyat, ami megfogna. A Tally szerintem túl szűk ruhákat készít, a Bershka pedig egyszerűen gagyi, ízléstelen. Egy szép ballonkabátot találtam ott, ami nagyon jó nekem, de ennyi.
New Yorker: kínai gagyi, kevés szép ruhával, nem kedvelem.
Mayo Chix, My77: sosem vásároltam ott, nem fogott meg, Mayo szerintem ribis is.
Zara: Pécsen ilyen üzlet nincs, még nem jártam ott, webáruházukat néztem már, vannak szép ruháik, de többnyire nem igazán az én stílusom. Biztos vagyok benne viszont, hogy jó minőségű ruhákat árul.
H&M: szerintem nem rossz bolt, nagy a választék, az ára szerintem kezelhető, és lehet sok jó ruhát is ki lehet fogni. Bár kissé tucat ruhákat is árul.
A felsorolásból kimaradt, de én nagyon kedvelem a C&A-t, a Marks &Spensert,(sajnos Pécsen már nincs) a Reservedet, és Tatuumot is. Pont az én stílusomnak megfelő ruhákat gyártanak, jó minőségben, és méretben, tehát szeretem őket :)Kicsit ugyan drágább utóbbi 3, de megéri, főleg, ha valaki az elegáns stílust kedveli. :)
Remélem, elég kielégítő válaszokat adtam Neked,Kérdező ;)
30/nő
H&M: túl nagyok a méretek, alig találok ott magamra ruhát, és minőségileg sem a legjobb, viszont pozitívum, hogy megfizethetőek az áraik
Zara: nem igazán az én stílusom, nem sűrűn vásárolok ott, viszont a gyerekosztály nagyon tetszik, egész felnőttes kis ruhákat is lehet kapni, a ruhák minőségével nem volt bajom soha
Tally Weijl: általában itt vásárolok, mert egy az egyik hely, ahol XXS ruhákat is árulnak, de a minőség nem a legjobb... szeptemberben vettem ott két farmert, két pólót, egy trikót és három blúzt,a három hónap alatt a két nadrág már ki is nyúlt, az egyik blúz anyaga kikopott, a trikóban pedig elpattantak a szálak, mini lyukak lettek rajta, pedig nem hordtam éjjel-nappal egyiket sem, az egyik pólóval is ugyan az történt, mint a trikóval.. az árak pedig a minőséghez képest magasak
Bershka: itt is ritkán találok magamra jó ruhát, de amit itt vettem, minőségileg mind jó, és nem drága
Orsay: a kedvencem. Stílusilag ez áll hozzám a legközelebb, minőségre is jók a termékek, és méretet is találok magamra, szerencsére gyártanak 32-es ruhákat is
Promod: nem igazán ismerem
Mango: a stílus tetszik, a méretek nem jók, így nem szoktam ott vásárolni
New Yorker: nekem nagyon kínai gagyi érzésen van a New Yorkerben, én nem szeretem, inkább a tizenéves korosztálynak a stílusa
Sugarbird: egyetlen egy Sugabird ruhám van, minőségileg tökéletes, viszont szerintem túl van árazva.. 28ezer egyetlen egy pánt nélküli fekete kisruha?!
My77: soha nem vettem még ilyen ruhát
Mayo Chix: a Mayot is szeretem, főleg a kardigánokat, nőies stílus, de ez sem a legolcsóbb
A legjobb szerintem az Orsay és a Mayo Chix. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!