1/8 anonim válasza:
Jesszus mi ebbe a szexi?
Bolyhos, piszkos szurke, latszik rajta hogy nyulott. Raadasul valami roma otvaros seggen... gratulalok az izlesedhez
2/8 anonim válasza:
Persze, sportoláshoz vagy otthonra. Utcára soha nem mennék leggingsbe, egyrészt mert közönséges, másrészt ízléstelen és szerintem állatira ciki is, mikor átüt a bugyi vonal meg a narancsbőr.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, melyik irt az uzenetet edesanyammal kapcsolatban, de itt uzenem neki, koszini, jol van!
4/8 anonim válasza:
4. Én se tudom. Én hallottam egy olyan lánytól, hogy az anyját szidták, pedig 1-2 éves volt, amikor az anyja meghalt. De aki szidta, biztos nem gondolt ilyesmire.
6/8 anonim válasza:
Szép ez a fehér leggings. De kényes lehet a színe miatt. Megfelelő helyre felvenném.
7/8 anonim válasza:
Igen felvenném,de szigorúan legalább comb középig érō tunikával ami eltakarja a fenekem ha lehajolok akkor is.
8/8 anonim válasza:
SZEXI? EZ?! Gyönyörű, ha fizetnének sem kéne :D Pfuj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!