újra trapéz lesz a divat? =/
ööö kérdező a kommented nagyon hasonlít 1 barátnőm beszédstílusára.. :D :D
Hát biztos vissza fog jönni, előbb vagy utóbb.. De én biztos nem fogok ismét olyat hordani!
Mindkettő jól áll, így vegyesen hordom, és most is lehet kapni, csak egy kicsit keresni kell.
A trapéz farmert eredetileg a hippik hordták, és hol eltűnik, hol visszajön, jelenleg inkább háttérben van, de árulják sok helyen mert a matróz stílus elengedhetetlen része, persze a hippi mellett.
Férfi létemre nem bírom ki szó nélkül, amikor valaki lehordja a trapéznacit. Szerintem még a vékony csajokon is jobban áll egy trapéznaci és a társaságomban nem csak én gondolom így. Azon kívül aki meg nem nádszál leányzó, tényleg fel sem vesz úgynevezett répanadrágot, mert abszolút nem állna jól rajta, pláne, hogy méretben sem lehet kapni szerintem. Kár, hogy kevésbé lehet találni manapság trapézgatyót, de most, hogy hallom készül divatba jönni, ennek igazán örülök.
A diszkókban is a táncos csajok (némelyik) térdig felhúznak egy trapéz ruhadarabot, ami dizájnosan libeg nekik tánc közben.
Aki szereti a répa gatyót, hordja nyugodtan, de a trapézt azért aki leszólja az tényleg egy nyálas plázap*csa szerű alkat lehet.
24/F
jéézus a diszkókról inkább ne beszéljünk az a térdig felhúzott trapéz dolog elég gányul néz ki :D
nekem nincs bajom a trapézzal, egyszerűen jobban tetszik a cső és kész :)
neeeeeeeem A TRAPÉZ SZTEM SOHA DE SOHA NEM FOG VISSZAKERÜLNI A DIVATBA!A CSŐGATYA A NYERŐ!
<3xOxO...:P♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!