Még szerencsére nem láttam ilyen izéket.Nem tudom minek nevezzem őket. Mert ezek nem emberi / férfi viseletek.
Az tuti hogyha meglátnék egy ilyet a pofájába röhögnék de nagyon. Még azért is.De az se normális aki kitalálja de még aki fel is veszi.... xD csak röhögni tudok.
szerintem röhejes :)
Bocsi ez csak az én véleményem volt *
2010. jún. 1. 10:35
12/18 anonim válasza:
Csak elég körülnézni néha a buszon, vagy vonaton, hogy milyen emberek vannak. A természetesség kevés embernél divat. A fiúk lányosodása szembetűnő... Egyik srácon a vonaton csajfarmer volt. Tudom, mert bnőmnek 2 hete vettünk olyat a Jeans Clubba...
2010. jún. 1. 11:11
13/18 anonim válasza:
A Károlyi Mihály suliba jár egy fiú, ő is vett már fel ünnepségre szoknyát, már annyira nem meglepő mint régen. 16.L
2010. jún. 1. 11:40
14/18 anonim válasza:
JÉZUSKATASZTRÓFA!Nemsokára jön a tűsarkú férficipő!PFFF..de cikik!júúúúúúújjj!fúj.
2010. jún. 1. 12:48
15/18 anonim válasza:
Érdekes, azon senki sincs megakadva, ha egy nö nadragot -hord! Mert ezelött 50-60 évvel még azon voltak ugyanigy kiakadva az emberek, hogy milyen nö az, aki nadrágban jár, meg hogy ettöl férfinak képzeli magát, erkölcstelen viselet, stb.
Az igaz, hogy jelenleg nem szokás a férfiaknak a szoknya, de megrég még a fülbevalót se tartották annak, pedig mindegyik volt már a történelem során megszokott dolog (ugyanúgy, mint az, hogy a férfiak is festették magukat, magas sarkú cipöben jártak, stb.)
2010. jún. 1. 14:11
16/18 anonim válasza:
előző,szerintem egy férfias nő jobb,mint egy nőies pasi!
2010. jún. 1. 14:25
17/18 A kérdező kommentje:
A fiúk is festik magukat vagy csak a színészek és a modellek?
2010. jún. 1. 14:38
18/18 anonim válasza:
A lányom barátja sminkeli magát és sokszor láttam már festett körömmel. Hát elég fura ez a világ de hát ők tudják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!