Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért forgalmaznak már fiúknak...

Miért forgalmaznak már fiúknak is szoknyát?

Figyelt kérdés

[link]

+ Aréna Plázában is már van egy shop ahol lehet kapni

2010. jún. 1. 07:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Undoritó!!nem lehet hogy meleg-bolt?
2010. jún. 1. 07:51
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyes helyeken - nyugati országok - már régebben is van ilyen szokás - NEM melegek, csak éppen feltünési viszketegsében szenvednek. Egyébkánt meg mindenki azt vezs fel, amit akar, ha van rá igény, akkor miért ne forgalmaznának?
2010. jún. 1. 08:08
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
hányingerkeltő...nincs bajom a melegekkel,biszexuálisokkal...amig benn mutogatják a ferdeségüket a 4 fal között...utcára miért muszáj?
2010. jún. 1. 08:11
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

Ez gusztustalan!

Bár mióta a fiúk is festik magukat, lakkozzák a körmüket én már semmin nem lepődök meg.

A mi időnkben még a fülbevaló is extrémnek számított, pedig nem vagyok még öreg, csak 27 éves. Ma meg már...

Így torzul el a világ.

2010. jún. 1. 08:18
 5/18 anonim válasza:
27%
Szerintem ez nem normális dolog...ha valaki meleg, az egyáltalán nem zavar, még az sem, ha női ruhába öltözik. De én úgy tudom, hogy ezeket a ruhákat nem melegeknek árulják, és akkor viszont tényleg nagy baj van ezzel a világgal. Szerintem a cipész maradjon a kaptafánál!
2010. jún. 1. 08:26
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
hát ez fujj..
2010. jún. 1. 08:57
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg azért, mert bíznak benne, hogy lesz aki megvásárolja.
2010. jún. 1. 09:13
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Igen...van aki megvásárolja. A suliban alattunk lévő osztályba jár egy srác, aki tökre úgy néz ki mint egy lány, ha utcán jönne veled szembe, nem tudnád megmondani most melyik. Ő pl szokott felvenni szoknyát, de tavaly találkoztam a Balatonon olyan fiúval aki szoknyát hordott. pff... hát kinek mi
2010. jún. 1. 09:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,ezeket elsősorban hetero beállítottságú fiúknak csinálták nem melegeknek.. :D
2010. jún. 1. 09:58
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
a barátnőmmel mentünk vásárolni és az eladó monta, hogy válogassak az unisex szoknyákból is. én kérdeztem, mi??? azt hittem rosszul halottam. de egy hete voltan Bécsben és hát láttam egy s mást, de ezt inkább nem írom le. divat lett lánynak lenni a mostani tinik körében. egyre kevesebb férfias fiú van de én szerencsére találtam 23/L
2010. jún. 1. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!