Mikor veszitek fel eloszor a legvastagabb teli cuccaitokat?
Irhatnak fiuk is, lanyok is.
Leginkabb a nagy kabatra es csizmara gondolok, amik tenyleg azok a darabok,amiket a minusz fokokra es a hofuvasra tartogattok.
En mindig kivarom a legutolso pillanatot is, amit oszi dzsekiben tudok tolteni. Ez ala veszek extra vastag kardiganokat, igy nem fazok annyira.
Jo tudni, hogy van meg egy utolso huzasom, amivel meg melegebbet tudok varazsolni a testemnek. :D
Csizmát már hordok, viszont még én is az extra vékony őszi kabátombN járok, alatta szuper meleg kötött kardigánnal. Szóval a téli kabát, majd akkor kerül elő, ha tényleg téli idő lesz. :)
22/N
Én már a vastag téli pufi kabátomat hordom.
Másban fázom. És őszi kabát alá kényelmetlen lenne nagyon beöltözni. Meg felesleges is annyira vastag réteg, ha egy kabáttal megoldom a dolgot.
Ha hidegebb lesz, akkor jobban aláöltözöm a pufi kabát alá. De addig elég egy normál pulcsi, esetleg az alá még egy felső.
Csizmából még nem a legmelegebbet hordom.
Most már a legmelegebb kabátom hordnom. Ha hidegebb lesz, több réteget veszek fel alá. Nemsokára előveszem a legmelegebb nadrágjaimat, a vékonyabbak alá harisnyát veszek, vastagabb kesztyűt fogok hordani. A sapkám és a sálam is a legmelegebb már.
Enyhén bélelt csizmám van, már kezdek benne fázni, nemsokára előveszem az enyhén bélelt vastagabb, melegebb talpút. Mikor kemény fagyok lesznek arra pedig van egy extrém bélelt csizmám, az még mostanra meleg.
A leírásból is látszik, hogy elég fázós vagyok, de valahogy mintha a tél előrehaladtával hozzászoknék a hideghez és egyre jobban bírom, plussz ugye a sok meleg ruha is segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!