Ha 39 cm átmérőjű a vádlim legvastagabb része és egy csizmának, amit megakarok venni, szintén ennyi a szárának az átmérője, megmerjem venni, ha én még egy normál vastagságú farmerrel akarom felvenni?
Figyelt kérdés
Belefog úgy menni a vádlim vagy nem fogja szorítani?
Előre is köszönöm
2017. okt. 7. 23:43
1/7 anonim válasza:
39 cm átmérő? Micsoda oszloplábad lehet... Mint valami templom tartóoszlop.
2/7 anonim válasza:
Én vádlim 37 cm körbe :D
Szerintem necces. Talán
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó válaszoló.
2017. okt. 8. 02:08
4/7 anonim válasza:
Nézd meg jól a csizmát mert pl az enyém hátulján felül van egy kis nyúlós anyagból álló sáv, ha ezen is van akkor simán de ha nincs akkor ne vedd. Próbálni nem tudod valahol?
5/7 anonim válasza:
Ha harisnyaval, leggingssel hordanad, azt mondanam talan. Ennek tudataban ha nem egy rugalmas anyagrol van szo, latatlanban ne vedd meg.
6/7 anonim válasza:
Ha a szàra vége egy kicsit rugalmas akkor farmerrel mehet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos megpróbálni nem tudom, mert netről rendelném, írtam már nekik és azt válaszolták, hogy a csizma idomul a lábszár méretére...
Nem régen fürödtem be egy másikkal, amit vissza kell küldeni, pedig az még gumis is, de gondolom, eleve szűkebb volt, vagy nem tudom... :/
2017. okt. 8. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!