Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Inghez térdfarmer? Vagy normál?

Inghez térdfarmer? Vagy normál?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétköznapi viseletben gondolkozok. Egy sötétkék térdfarmerhez mennyire lenne gáz egy fehér/világoskék/szürke kockás hosszú ujjú slim fit ing? Vagy gondolkozzak inkább normál farmerben? Esetleg világoskékben? Feketét nem akarok nagyon nyárra, bár az is jöhet. Cipőnek persze egy fehér adidas Superstar. Szerintetek?
2017. jún. 1. 02:48
 1/6 A kérdező kommentje:

Ezekről az ingekről beszélünk:

[link]

[link]

[link]

[link]

igen a feketét kihagytam a felsorolásból. :D

2017. jún. 1. 02:52
 2/6 A kérdező kommentje:

És természetesen nem betűrve. :D

És nyakkendőről mit gondoltok ? :D

2017. jún. 1. 03:08
 3/6 A kérdező kommentje:
semmi?
2017. jún. 1. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát én furcsán néznék rád. Ezeket az ingeket öltönyhöz tudom elképzelni. A kockásat meg semmihez. Nekem egyáltalán nem tetszik ez a nagyon elegáns ing meg sportcipő és térdnadrág. Meg amúgy az ilyen ingek sima hétköznapi viseletre. De ha neked tetszik akkor vedd fel.
2017. jún. 1. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja és az lemaradt hogy ne csinálj magadból bohócot, felejtsd el a nyakkendőt. Azt max esküvőre.
2017. jún. 1. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Terdnadrag....? Semmi ertelme es meg rohejesen is nez ki, javasolnam a hosszunadragot helyette mert ha az vekony akkor abban sem lesz jobban meleged mint a terdgatyaba.
2017. jún. 2. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!