Ti hordtok testszínű harisnyát?
Előző, a testszínű harisnya olyan a bőrnek, mint az alapozó.
Nem látszanak annyira az apró szőrszálak, ha vannak, színt ad, ha túl fehér vagy, és ha vannak rajtad kis piros pörsenések itt-ott a szőrtelenítésből kifolyólag, azokat is jól elfedi, és a seprűvénák is kevésbé láthatóak, ha netán ilyenjeid is vannak.
Én sajnos minden felsorolt dologgal rendelkezem, tehát nekem egy áldás a testszínű harisnya.
A testszínű harisnya nagyon jó! Én azokat szeretem, ami alig látszik a lábon, max ad neki egy kis selyemfényt, ha úgy esik rá a fény. Nem feltűnő, de ad a lábnak egy kis kontrasztot, elfedi az apróbb kis hibákat, és selymes tapintást ad a lábnak. Lehet játszani az árnyalatokkal, mert testszínűből is van több tónus, a világostól a sötétig több árnyalat. A bőrszínhez kell igazítani, de akár csalni is lehet vele. Pl felülről már elkezdtett barnulni valaki, de a lába még tök fehér, akkor egy sötétebb árnyalatú testszínűvel felturbózhatja picit a lábait.
Én pont, a feketét nem szeretem annyira. Sokkal kényesebb, minden azonnal meglátszódik rajta a szálhúzódás, az apró kis lyukak, a bolyhosodás, ha felszalad rajta a szem, az is sokkal feltűnőbb, mint a testszínűn... Szóval nálam egyértelműen a testszín a nyerő!!
2-3-5-6 abszolút igazatok van! Csak ne krepp harisnya legyen mert az olyan nagymamás. Én ha tehetem üvegszálas
harisnyát szoktam használni. Átlátszó, nem túl csillogós.
Már bocsi, de miért ne hordanánk ??! Egy csomó ruhához, pasztell színekhez az megy a legjobban ! Vagy jobb időben nyáron is, mikor rövid kis farmer szoknyát veszek föl meg tornacipőt, akkor milyen harisnyát kéne hordani ??
Persze itt is az a lényeg, hogy jó minőségű legyen ! Az nem csúszik le, jó tapintású és tök kényelemes is ! Meg azért este nem is árt ha nem nem egy szál ...-ban járkálok nem ? :-) A vékonyabbak is sokkal tovább tartanak ha valami jó márkát veszek - és ahhoz nem is kell harisnyabolt, auchanban meg teszkóban is vannak jó minőségűek. És akinek jó lába van amúgyis az csak még szexibb lesz benne, bocsi...
Hihi, jó volt a hurkahasonlat. :D
Háát, igen, többek között ezért sem kell tetováltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!