Spintrin kérdése:
Ti is észrevettétek, hogy egyre több pasi hord mübör leggingset? Olyan fényes fekete börhatasu cicanadrágot. Nektek bejön?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 19:28
21/22 anonim válasza:
Én gyakran hordok műbőr leggingset, télen vastagabbat, ilyenkor, tavasszal vékonyat, harisnya szerű, szépen feszül, magába csak azért nem hordom, mert látszik a péniszem alakja. Szerencsére nem piszkál érte senki, néha beszólnak. Mondjuk én nylonharisnyával hordom, szerintem szuper, könnyű fel-levetni is, mert amúgy nehéz lenne.
Mondjuk ezek az átlag bolti latex utánzatú leggingsek nem igazán levegősek, 23-25 foknál nem jó hordani.. Sajnos spandex legginget nem árulnak, ami hasonlít a műbőr leggingsre. Külföldről lehetne rendelni, de rizikós, jó lenne e a mérete.
22/22 anonim válasza:
Én is rendszeresen viselek vastagabb bőrhatású legginset vagy passzosabb bőrnadrágot nem azt nézem hogy mennyire lesnek hanem hogy jól érezzem magamat szabadabbnak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!