Ti is észrevettétek, hogy egyre több pasi hord mübör leggingset? Olyan fényes fekete börhatasu cicanadrágot. Nektek bejön?
Sziasztok, köszi a válaszokat, véleményeket.
Két hete én is minden nap velveszem, mindenfele kombinacioval.
Azon kívül, hogy kb minden 4-5. embernek feltűnik, semmi extra.
Nekem nagyon tetszik, barátnőmnek is. Egy probléma van, boxerrel nem jó, viszont hálistennek férfitangával igazi szabadságérzés.
Amúgy pedig a bélelt fajták sokkal jobbak, mint a farmernadrágok, kellemes puha és jó meleg és mivel szűk fazonú, jól véd a hideg ellen.
Egyébként én amikor metálos ezüst leggingsben jártam, akkor sem feltűnés miatt hordtam, hanem magam miatt.
Valami fantasztikus egy ország ez: leggingset vagy férfitangát hordasz és már egyből a melegfronti hatás érvényesül.
Sztem pont itt írta egy melegfronti ember egy másik kérdésnél hogy a melegek abszolút nem viselnek tangát. A fecske a gyakoribb és a boxer. Nem keresgélem most ki, aki keres az talál.
Kérdező: hordd nyugodtan de lehetőségekhez mérten. Nem tartom valószínűnek mint azt a mellékelt téma is mutatja hogy a műbőr osztatlan sikert arat, de itt most a te kényelemed és a barátnődnek tetszés a lényeg. Neki pedig tetszik. A boxer vagy fecske sztem is katasztrófa a leggings alá, adott esetben kilátszódhat a nyomvonala ami előfordulhat hogy gáz. A tanga viszont nem fog látszani.
Én már leggings megszállott vagyok, de nem csillogó, hanem matt vagy a kissé fényeseket valamennyi szabályt betartva hordom őket. Nyáron rövid nadrág van rajta, télen rövid sétánál futónadrág, hosszabb sétánál farmer, melóban munkásnadrág. Itthon rálóg a pulóver és kész. Tanga nagyon régóta van, volt előtte fecske és boxer, de tanga vált be már nagyon régóta. Leggings alá eleve elképzelhetetlennek tartok bármi egyebet a tangán kívül. Férfitangáról beszélünk. Nőibe is akad alkalmas és kényelmes darab - Google nélkül meg nem mondod hogy az női. Tehát nincs csipke cicoma vagy áttetszőség. Kicsit más a kialakítása, de jó. Egyébként azt is szeretem ha a nadrág is bevág, mert így nem pállok be hátul még a 40fokba se, erre kint is egy minden esetben fekete férfitanga szolgál. Senki nem vette még ezt észre pedig így hordom már egy ideje. Mindezekkel együtt is nagyon kényelmes, és elképesztő izzadságelvezető hatása van + fent is feszülős nagyon vékony póló. Fürdés előtt adja ki a legjobban: leveszem de 5perc múlva már nem tudnám visszavenni, mert addigra megizzadok ha 28fok felett van a hőmérséklet. Tesztelve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!