Márkás, vagy nem márkás ruhák a jobbak?
Figyelt kérdés
Velem rengetegszer van úgy, hogy egy márkás üzletben annyira gány cuccokat látok, hogy úgy gondolom, a pénzüket se érik meg. Viszont egy névtelen kínai ruhaüzletben néha olyan szép ruhákat pillantok meg, hogy szinte elájulok. Amúgy gyakran dicsérik az öltözködésem, és csak néznek nagyokat, mintha űrlény lennék, mikor megmondom honnan van egy-egy darab.2008. okt. 23. 18:33
11/18 anonim válasza:
Szerintem azt célszerű nézni, hogy mennyire tetszik neked ruhadarab. Ha tetszik, akkor teljesen mindegy a márka, ha meg beleszeretsz egy márkába, akkor meg meg úgy is azt fogod venni. A kínai áruval vigyázzál. Olyan jól csinálják a hamisítást, hogy nem tudod megállapítani a különbséget. Ezért jelent garanciát az eredeti márka. Például van egy pólómárka, amit szerintem a legjobban hamisítanak (egy krokodil a jele). Beleszerettem. Próbáltam szerezni, ajánlottak kínait, ugyanúgy nézett ki. Aztán meg két mosás után olyan volt a színe, mint az eredetinek 10 év után, meg össze is ment, dobhattam ki. Manapság használt, márkás ruhákat is lehet elfogadható áron venni a neten, érdemes körbenézni. Már ha ragaszkodsz a márkához. Ha nem ragaszkodsz, akkor is keresd a minőséget. :)
12/18 anonim válasza:
Ha veszek egy márkás cuccot, nekem ált tovább bírja, mint egy nem márkás, tapasztalat;) Mondjuk sokszor mondják, hogy sznob vagyok...:S
13/18 anonim válasza:
háát ha apával vagyok akkor ilyen sznob köcsögösen kellöltözködnöm mert apám "nagyember" de ha anyával megyek akkor bátran felveszem a kínai ruhadarabokat is akár...ahol vásárolni szoktam: C&A,H&M,Takko,NewYorkker,meg minden ehhez hasonló üzlet.ezek nem a legszarabb ruhák,nem is a legjobbak de horható akár 1 póló 1évig is.(ha kinem növöd :D:D)
14/18 anonim válasza:
Nekem minden ruhám márkás. Nemrég benéztem egy kínaiba..és az ott 2800 ft os felső.. a mayo chixben 4800 ft (és teljesen egyforma mind a 2 )
15/18 anonim válasza:
Nah most jól szembeköpök mindenkit aki aki azt hiszi hogy amiért (az eseteg többségében) kipenget több 10, 20 ezrest az sz*** sem ér!:P Ugyan is jobban átvizslatod a címkét akkor mit fogsz látni? na? szabad a gazda?:D MADE IN CHINA x'D Bizonyám!!! Most nem ilyen nagy márkákra gondolok hogy Gucci Dior meg ilyenek mert azok jó minőségűek hanem mint pl. Fishbone, Amisu, C and A, Vögele, Adidas, Nike bizony még a Puma is!:] Na és ezért nem pontozzatok le csak nekem van szemem és észre tudom venni hogy néha a drágábbak sz*** sem érnek;D Amúgy én Kínaiból szoktam vásárolni. Sokkal olcsóbb mint a többi és ugyanonnan származik:D
16/18 anonim válasza:
Én még sosem csalódtam a márkás ruhákban!
Ruhákból megveszem a kínait is,de a cipőre nagyon adok.
A cipőkért kiadok több tízezret is ha kell,mert igenis sokkal jobban bírják mint a sz@r kínai cipők.
Pl.2008 októberében vettem egy arany színű adidast,és még mindíg semmi baja,csak az orránál egy kicsit megkopott a festék.
17/18 anonim válasza:
Általában márkás ruhát szoktam venni,kínaival ugyanis már megjártam,nem is egyszer. Több barátnőm is panaszkodott már a minőségére. :( Szerintünk jobban megéri a C&A-ban,H&M-ben,stb vásárolni,mivel megfizethető,mégis sokkal jobb minőséget kínál.. :) Ráadásul manapság a kínai cuccokat teleszórják csillámokkal,kövekkel,ami giccses külsőt kölcsönöz nekik.. Volt egy kínai cipőm még évekkel ezelőtt.. 1 hét után levált a talpa,az egészet dobhattam a kukába.. A zsabós felsőn,amire szintén nagyon vigyáztam,2 hét után szétszakadt a varrás.. Mottóm: Inkább kevesebb,de minőségi ruha! A drágább ruhák még sosem okoztak csalódást,nem volt velük rossz tapasztalatom..
18/18 anonim válasza:
A félreértések elkerülése végett: Mindenki olyan ruhát vesz,amelyet a pénztárcája megenged.. :) Én csak a véleményemet fejtettem ki..
Egyébként a turkálókban is remek darabokra lehet bukkanni,főleg az angol vagy holland turikban.. Nagyon jó minőségű,egyedi darabok,amelyekből nem nagyon látsz még egy ugyanolyat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!