Kislánynak melyiket?
Van egy 12 éves kislányom.Koszorús lány lesz.Egységes ruhájuk lesz krémszínben valamilyen világosabb cipővel.Gondoltam veszek egy kisebb sarkú magassarkú cipőt hozzá neki.Ő is kérte had mehessen abban.Az én cipőimben itthon elég szépen tud menni,Csak azoknak eléggé magas 8-10 cm sarka van. Eddig még nem engedtem neki rendezvényekre ünnepekre sem Nem a legolcsóbb cipőket néztem. nem baj ha kinövi egy a lábméretünk utána én tudom majd hordani.Ezeket néztem eddig.Szerintetek melyik lenne a legjobb?
Úgynézki az lesz :) Sok ismerősömnek nem fog tetszeni hogy egy 12 évesnek magassarkút veszek..
Van még két cipő amik tetszenek neki ezek rejtet platformos.Szerintetek milyen ez a cipő.Személy szerint én nem szeretem a platformos magassarkúkat! De elfogult sem akarok lenni ilyen téren ha esetleg ezek jobbak egy gyerek számára
Meglett a cipő.Végülis a 8 cm-es sarokkal rendelkező taramis cipő lett a nyertes.Ma is sokat gyakorolt benne.Nagyon ügyesen ár a kis csillagom magassarkúban.A boltig is elsétáltunk miközben viselte igaz kb 300 méter szóval nem nagy táv.De egy kis panaszkodást sem hallottam tőle.Úgynézki jó lesz ez a cipő számára. Remélhetőleg az esküvőn sem lesz gond.Ám biztos ami biztos a szertartás után átöltözik ha úgy akarja.És ahoz a ruhához (fekete szoknya, fehéring) vettünk egy ilyen pici sarkú táncolós cipellőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!