Milyen a stílusa ennek a kislánynak?
Figyelt kérdés
A neve Tavi Gevinson,13 éves és egy divatblogot ,,vezet" nem kevés sikerrel.Elég extrém az öltöködése én inkább a bohém kategóriába sorolnám,de nagyon megosztja a véleményeket.Mit gondoltok róla?Blogcíme:
www.tavi-thenewgirlintown.blogspot.com
2009. dec. 26. 18:43
1/8 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus, tetszik az öltözködése. Ilyen fiatalon ezt nem nagyon szokták bevállalni, vagy inkább érteni hozzá. Magyarországon a legtöbb ember nagyon leoltaná, de külföldön megállja a helyét a stílusa.
2/8 anonim válasza:
sztem helyes, bár azért őt már felkapta a mégia és egy kicsit megformálták. neki jól áll, de lehet h itthon egy 13 éves kislányt nem tudnának ilyen öltözékekben elfogadni.
5/8 anonim válasza:
Hát, szánalmas. Tipikusan megcsinált, mű.
7/8 anonim válasza:
japán beütés az rendesen megtalálható, az öltözködésébe, szerintem neten keres rá lolitákra, hát aközt megtalálod, elvégre a csipke,és a extrém magas cipők hozzájuk köthető legtöbbször...
8/8 anonim válasza:
ien csöves ritka ronda..először fiúnak néztemxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!