Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi idő után cseréltek...

Mennyi idő után cseréltek pizsamát?

Figyelt kérdés
Egyet alszotok benne vagy többet, ha tobbet akkor mennyit
2017. nov. 19. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
#10 miért más bugyi nélkül? Be szoktál pisikélni este?
2017. nov. 19. 21:54
 12/16 Metionin ***** válasza:
100%
Bugyi nélkül hozzáér a nemi szerv a pizsamaalsóhoz, nem beszélve a folyásról, ami minden nőnek van. Ilyenkor ugyanúgy aktuális a napi csere mint a bugyi esetében. Nem hiszem hogy ezt ilyen nehéz kikövetkeztetni.
2017. nov. 19. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
19%
de én nem pisilek be este :P
2017. nov. 19. 22:41
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

hát az első válaszolók között valaki írta hogy addig hordja amíg nem húgyszagú. :D nem tudom komolyan mondta-e. :D fura lenne. a bugyi se lesz húgyszagú, amíg nem pisil be valaki.

én is addig hordom, amíg tisztának érzem. én is minden este lefekvés előtt fürdök, csak addig van rajtam amíg alszok, nem izzadok bele, minek cserélném akkor minden este kb? ennyi vizet elpazarolni csak azért, hogy valaki 2 naponta másik pizsamát vegyen fel...

2017. nov. 20. 07:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Hálóingben alszom, heti kétszer cserélem.
2017. nov. 20. 13:10
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Én meg meztelenül alszok. És nem szoktam cserélni.
2017. nov. 20. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!