Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktál pizsamát/otthoni...

Szoktál pizsamát/otthoni ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés

Vagy olyasmit fogsz be erre a célra, amit már nem hordasz utcára?

Csak érdekel, más hogy csinálja.

Én otthonra azokat a rövidujjúkat hordom télen, amiket nyáron vettem, következő nyáron úgyis újakat veszek.

Közülük választok pizsamának is, kizárólag pizsama rövidnadrágokat szoktam külön vásárolni, olyan aranyosak vannak (pöttyös, kockás, pillangós).

23l

2017. szept. 21. 19:44
 1/5 A kérdező kommentje:
A kedvenc pólóimat persze megtartom jövő nyárra, van, ami már több éves, de évi szinten 3-4 mindig leselejteződik
2017. szept. 21. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Általában meztelenül alszunk a párommal, max az ő alsógatyáját veszem fel,de van egy rendes pizsi szettem, hogyha mennénk valahova. (Párom szüleihez, én szüleimhez, kórházba)

Nem veszek minden nyáron új cuccokat (se más évszakban, mindig 1-1 darabot, amire szükség van)

Itthoni pólók azok turkálóból vannak (minél nagyobbakat veszek) gatya meg cicanadrág, vagy simán alsógatya.

2017. szept. 21. 19:54
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Én imádom a pizsmamát. Nem veszek sokszor mert nem szívesen költök erre de vannak külön pizsamáim, többféle is, szeretem őket. Otthon vagy szabadidőben vagy pizsamában vagyok napközben.
2017. szept. 21. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Régi póló. De télre pihepuha pizsamát szoktam venni magamnak.
2017. szept. 22. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Cicanadrágban és nagyobb méretű pólóban alszom. Nem szeretem a pizsiket
2017. szept. 24. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!