Szeretsz ruhákat vásárolni?
Néha úgy örülnék, ha csak úgy teli lenne a szekrényem ideális, hozzám illő darabokkal, és tényleg csak akkor kéne venni, ha ahhoz kedvem van.
Sajnos ezt még az évek alatt mindig nem sikerült elérni.
Évszakváltáskor legalább havonta egyszer járom a boltokat, hogy sikerüljön mindent beszerezni.
Szoktam netről is rendelni, de van, amit nem lehet, egyszerűen muszáj felpróbálni
Azt a részét nem szeretem, hogy elmegyek a plázába, aztán végignézem az összes bolt összes ruháját, aztán beállok a sorokba a próbafülkékben, ahol sokszor a függönyt nem lehet normálisan behúzni, a ruhák pedig sokszor büdösek, koszosak.
Viszont az interneten szeretek ruhákat nézegetni, könnyebb eldönteni, hogy jól néz-e ki valami, ha van kép egy modellről, aki viseli. A párezernél drágább dolgokat azért a boltban is meg szoktam nézni, de oda már célirányosan szeretek bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!