Ha vettem egy ruhát bershkában hogyan vihetem vissza?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha vettem egy kabátot bershkában az egyik üzletükben, de nem jó rám, akkor kötelesek visszavenni abban az üzletben? Egyszer volt rajtam rövid ideig, blokk megvan.2017. nov. 15. 15:10
1/4 anonim válasza:
Ha a blokk megvan akkor igenis kotelesek. Nyaron nekem is kicsereltek amit visszavittem
2/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy visszaveszik. Kicserélik vagy levásárolhatod az árát.
3/4 anonim válasza:
nem kötelesek cserélni, nincs ilyen jogszabály
4/4 anonim válasza:
Meglepne, ha pont a Bershka nem biztosítaná ezt a szolgáltatást. Miközben az Inditex csoport többi tagjánál ez lehetséges.
Amúgy a legjobb módszer az, hogy boltban felpróbálni aztán webshopból megrendelni:D Ott viszont már van ilyen törvényi előírás, hogy kötelesek visszavenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!