New Yorkerben vettem 1 hete egy farmert, de 3 nap hordás után elkezdett kinyűlni. Vissza vihetem?
Figyelt kérdés
Vettem egy farmert ami pont jó volt, 3 nap hordás után már elkezdett kinyúlni. Vissza lehet vinni a New Yorkerbe? Csak abban az üzletben veszik vissza ahol vettem, mert elég messze van és a közelben is van egy New Yorker. Itt biztos nem cserélik ki?2017. ápr. 21. 20:05
1/4 A kérdező kommentje:
*ú
2017. ápr. 21. 20:09
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ott a közeledben kicserélik-e. Ha megvan a bokk, és fél éven belül visszaviszed, akkor szájhúzogatás nélkül cserélniük kell.
3/4 anonim válasza:
A sztreccs farmer alapból tágul így nem biztos hogy cserélik. Persze ha 2 számmal nagyobb az más de ha csak látszik a viselet pl terdnel vagy kicsit bővebb derékban akkor nem fogják.
4/4 anonim válasza:
Minden farmer nyúlik 3 nap hordás után.
Egyébként meg illene kimosni ennyi időnként. Szóval szerintem nincs gond a nadrággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!