Husisabb lányok, milyen fürdőruhát szoktatok hordani?
Nyugodtan hordhattok rendes bikinit, mint a vékony lányok, sokkal szexibbek vagytok úgy + nincs azaz érzés h takargatni szeretnétek magatokat.
27/f
Én egyberészes fürdőruhát szoktam. Nekem ez a legkényelmesebb, tankinim is volt már, de az idegesített, folyton igazgattam és pl. napozni sem szeretek, úgyhogy nem zavar, hogy nagy felületen takar. Most van egy off shoulder ananász mintás fürdőruhám, ami tök jó mert a lelógó rész miatt nagyobbnak tűnik a mellem, a derekamat is kiemeli ( körte alakom van, duci vagyok, de cicim nincsen). Volt egy normál szabású is, amiben csipkeszerű betét volt, de tetszenek a “magas nyakúak” is, de egyébként általában a minta fog meg, most már tök csiniket gyártanak.
Egyébként a magasderekú bikinik is tetszenek, amit előttem is linkrltek, de még sosem próbáltam ki mert nem nagyon tudom elképzelni...szerintem bevágna és kiemelné a hasam, de lehetséges, hogy nem így van.
Semmit. Pucéron szoktunk strandolni.
26 n és 31 n
Amilyen bikini tetszik, szarok mások véleményére :D
(jelenleg 75 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!