Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy olyan problémám, hogy...

Van egy olyan problémám, hogy van két heg a hátamon. És nem szeretném ha látnák a strandon. Tudtok nekem olyan fürdőruhát ajánlani aminek zárt a háta?

Figyelt kérdés

2017. júl. 11. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A leginkább nem érdekel senkit az ilyen dolog.
2017. júl. 11. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy veszel olyan kétrészes fürdőruhát amihez hosszú ujjú felsőt adnak kifejezetten a naptól véd, vagy egyrészes hosszú ujjú fürdőruhát veszel, vagy ha tudsz szerezni hosszú vagy rövid ujjú tornadresszt akkor viseld azt.

Én már több mint 4 éve hordok fürdőzéshez tornadresszt, nekem a vállaim védelme miatt kell, volt súlyos leégésem elég durva volt a saját felelőtlenségemnek köszönhetem és a bőrgyógyász javasolta hogy legjobb ha hosszú ujjú felsőkben strandolok. Akkor még kész vagyonba kerültek az erre való fürdőruhák és szinte nem is nagyon lehetett kapni akkor szoktam rá a tornadresszre, mert gyerekként is abba vittek a szüleim strandra időnként, és így fiatal felnőtt fejjel is rájöttem hogy sokkal praktikusabb. Sokan furcsán néznek rám, de nem érdekel, senkinek semmi köze a betegségemhez miért kell viseljem, én sem örülök neki mert vagy állandóan a vízben vagyok, vagy vizezem magam, de ha hosszútávon kint vagyok eléggé beleizzadok, de hát ez van sajnos.

2017. júl. 11. 18:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért így kicsit nehéz.

A hátad melyik részein vannak a hegek? Vagy teljesen zárt hátú fürdőruhát szeretnél?

Egy vagy két részest?

Hány éves vagy?

stb stb :)

2017. júl. 14. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
2017. júl. 14. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!