Miert van ennyi igenytelen no?
Szoktam setalni a varosban, es eleg sok olyan not latok a ferje/ elettarsa mellett, aki szornyen nez ki a pasi mellett. Zsiros haj, vagy kocosan osszefogva, vagy csak log a semmibe. Sokan melltarto nelkul vannak, egy laza poloban, egy kopott farmerral meg egy torna cipovel.vagy ami ennel is rosszabb, a napokban lattam: rozsaszin taska 1000 szinu kovel diszitve, parcudmintas- csipkes cipo, sima csofarmer, rozsaszin -feher csikos melleny, sarga pulcsi ami tiszta boholy volt. De az ajfon ott viritott az o, es a pasija kezeben is.
Emelett a ferjek/ pasik normalisan oltoznek: lakk szeru cipo, ilyen hetkoznapi , egy farmerrel, inggel pulcsival, vagy izleses borkabattal.
Aztan latom nemelyik not legkozelebb, van aki egeszen osszetudja szedni magad, van amelyik mindig ilyen hanyag.
Biztos ti is lattatok mar a jelenseget.
Nem celom ezzel bantani senkit, nem szolok bele senki eletebe, szimplan erdekel, miert lep ki valaki emberek koze az utacara ilyen igenytelenul?
8-as
Nyugodj mar meg a bugyidban.
Van parom, van munkam.
Egyaltalan nem altalanositottam, te kezdted azzal a mondokadat, hogy ,, en szerintem minden szembejovo ember...,,
Holott en NEM MINDEN SZEMBEJOVORE gondoltam!
Es meg egyszer mondom, nem a 20-on evesekrol beszelek.a lakkszeru cipo vaszon nadraggal egy ferfin meg mindig igenyesebb , mint a kerdesemben szereplo no oltozkodesehez passzolo susogos naci szandalzoknival.
Irigy meg aztan vegkepp nem vagyok arra, ha valaki nem tud/akar ugy oltozni, hogy elonyos legyen szamara.
Attol, hogy feltettem egy kerdest, meg van eletem , de latom senkinek nincs szerintetek aki itt log, kiveve persze titeket, akik ezeket kitalaljak.
En kerek elnezest, hogy mertem haszanalni az oldalt!
A kérdésre válaszolnék:
Azért van sok, mert nincs elég pénzük. Sokat dolgoznak, nincs idejük ráforditani az ápolásra, sminkelésre, shoppingolni... stb
"Magyarország jobban teljesít...."
Nem csoda, hogy sokan kimennek külföldre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!