Mivel már nincs jó idő, így ilyen hidegben már magasszárú cipőt hordok. És mivel ennél már egyáltalán nem látszik ki, így már nem csak a sima fekete, hanem már többszínű, csíkos vagy mintás zoknit is szoktam felvenni, mivel úgysem látszik. De néha járok olyan helyeken ahol le kell venni a cipőt (pl. tesi órán vagy külön tanárnál). Gáz, ha ilyenkor például egy fekete-zöld csíkos van rajtam? Férfi zokniként is árulták, de nem tudom, hogy gáz-e az ilyen zoknik.
Nem gáz. Az én fiú osztálytársaim direkt olyan zoknikat vesznek föl amin minta van pl. levelek,hotdog,fánk vagy ilyesmi minták.
2017. nov. 9. 21:02
2/9 anonim válasza:
Nem az, sőt, hordj olyat ami direkt röhejes, én csak feketébe járok, láncok, bakancs, stb, de a bakancs alá amikor csak tehetem bolyhos vastag rózsaszín zoknit veszek, úgy indult hogy egyszer felvettem, vmiért le kellett venni a cipőt és mindenki szerint tök vicces volt szóval ez ilyen kis szokásommá volt, egyik tanűrom meg is jegyezte egy másiknak viccből "ilyesztő, mi? már majdnem félnél tőle ha nem tudnád hogy cuki rózsaszín zoknit hord" :D
20/L
2017. nov. 9. 23:20
3/9 anonim válasza:
Nem gáz.
16L
2017. nov. 9. 23:37
4/9 anonim válasza:
Mitől lenne gáz? Színes zonit is felvehetsz fiúként
2017. nov. 10. 08:23
5/9 anonim válasza:
A titokzokni az a gáz.
2017. nov. 10. 20:32
6/9 anonim válasza:
Ha még nem töltötted be a 18. életévedet, nem gáz.
2017. nov. 13. 21:34
7/9 anonim válasza:
Utána se gáz.
2017. nov. 13. 23:37
8/9 anonim válasza:
Én 32 éves nőként is bohókás zoknikat hordok. Ebben a hideg, sötét időben már attól is jobb hangulatom lesz, ha cipő alatt pl citromsárga-eper mintás van a lábamon. Most épp szürke-rózsaszín pöttyös van rajtam. Sőt, volt már, hogy nagy sietségemben a fiam Disney Verdás zokniját kaptam föl (ugyanakkora a lába), úgysem látja senki, a fiamnak meg szereztem egy jó estét, mikor észrevette:).
2017. nov. 14. 11:55
9/9 anonim válasza:
Nők esetében elfogadott a mintás zokni, olykor még szimpatikus is tud lenni. Azonban a férfi zoknikon apróbb márkajelzésen kívül, mást nem igazán tudok elképzelni. Nem értem, hogy mostanság mi ez a feminin öltözködés a fiúk körében is...
Nekem kifejezetten illúzió romboló lenne ha egy pasi levenné a cipőjét és virítana a tarka zoknija. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!