Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy sok 50-70...

Miért van az, hogy sok 50-70 év közötti hölgy sokkal csinosabb, mint a legtöbb fiatal lány/nő? 26/f

Figyelt kérdés
Egyetemistaként sokszor járok Pesten tömegközlekedéssel és régóta feltűnt, hogy mennyivel csinosabb, nőiesebb tud lenni ez a korosztány a fiataloknál. Szinte minden nap látok 1-2 kifejezetten vonzó, kellemes, nőies érettebb korú hölgyet, akik elegáns szabású textilnadrágot viselnek (melegebb időben esetleg szoknyát, de az is megfelelő hosszúságú és szép bő szabású) elegáns, nőies, de mégis kényelmes cipővel (nem magassarkú!) és egyszerűbb, de mégis szép, csinos pulcsival vagy kardigánnal. Az egyetemen viszont az összes lány (s sajnos jórészt egyetemen kívül is) mintha egy előre megírt vagány program szerint öltözködne: mindenkin farmernadrág van (jó esetben nem szakadt) sportcipővel, és valami egyszerű póló. Ráadásul sokan eléggé mutogatják is a bőrüket, amire szerintem nem sokan vagyunk kíváncsiak. Félreértés ne essék, nem szeretnék megbántani/megszólni senkit, nem ez a célom. Csak kicsit furcsának érzem, hogy a suliban ott vagyok annyi fiatal lány között és egyáltalán nem vonzanak, mindegyikőjüket egyformának látom, de amikor megpillantok egy ilyen a fentebb leírtak szerinti csinos, hagyományos, visszafogott külsejű hölgyet, akkor valahogy megdobban a szívem, s úgy érzem, hogy sokkal szívesebben sétálgatnék vele kéz a kézben és szívesebben töltenék el vele egy romantikus estét, mint a mai modern fiatalokkal. Tudom, hogy ez egyéni szoc. probléma, s nem érdekel senkit, csak kikívánkozott belőlem. Elnézést a hosszúra nyúlt értekezésért. :)

2017. nov. 8. 21:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerezz magadnak egy sugar mommy-t.

Amúgy meg mert van 30-50 év előnye a stílus kialakításban, más világban nőtt fel, lehet a munkája miatt kell így öltöznie, a fiatal lányok meg szeretnek passzentos és/vagy kényelmes darabokat hordani. Nembaj ha nem tetszik de ne szólj bele, én se írok ki kérdést hogy miért öltöznek az ilyen korú iuúk úgy mint akik random méretezés nélkül veszik a ruhát, a gyatya szűk, a póló lóg, az ő dolguk, nem tetszik de nem futok plussz köröket hogy ezt tudassam mindenkivel.

2017. nov. 9. 23:24
 12/13 anonim ***** válasza:
33%
Elég nagy tévedésben vagy, ugyanis minden normális hetero férfi kíváncsi, egy csinos fiatal lány bőrére. Már hogy le lenne kívancsi? Szerintem elég egyértelmű, hogy gerontofil vagy, amiről nyilván nem tehetsz, de arról, hogy az összes többi férfi nevében beszélsz, miközben valójában te vagy a kivételes eset, már igen.
2017. nov. 10. 01:25
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
#12 jó azért van egy határ mikor már ribizlis de én se értem hogy akkor most kérdező szerint minden amit többet mutat egy térdig érő szoknyánál és egy blézernél már magamutogatás? wtf? A másik meg hogy "amire nem sokan vagyunk kíváncsiak" én most fogadnék úgy 50.000 forintba hogy ha végigmennék a metrón és random huszonéves srácokat kérdezgetnék kicsit más lenne a véleményük :D
2017. nov. 10. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!