Miért van az, hogy sok 50-70 év közötti hölgy sokkal csinosabb, mint a legtöbb fiatal lány/nő? 26/f
Talán mert egy fiatal nő hamvas egy szakadt farmerban is míg egy idősebb nőnek már jobban oda kell figyelni magára, ha csinos akar lenni és pozitív benyomást kelteni.
A fiatal úgy érzi előtte az élet raer majd cicomazni ha idősebb lesz.
Plusz egy egyetemre az ember kényelmesen jár, míg lehet az 50es nő épp munkába megy és oda így kell oltoznie.
Én értem a kérdésed (sok mással ellentétben), nem vagy gerondofil. Szerintem a fiatal egyetemisták egymást koppintják meg Budapesten az átlagemberek között ez a stílus nem annyira ismert és kidolgozott. Főleg aza baj hogy drága ez a fajta stílus- öltözködés és az olcsó Zara (nekik vannak ilyen cuccaim de drágább kollekciokban), H&M, Reserved nem ezt kínálja. Többre pedig nincs pénzük sajnos az egyetemista lányoknak. Sokszor ezeket a ruhákat tisztítani kell ez plusz kiadás. Ez szép bőr vagy lakkbőr loafer cipő (lapos de mégis zárt) min. 3o.ooo forintos árról indul.
Külföldön sok fiatal lány öltözködik ebben a stílusban, kifinomult elegancia és egyáltalán nem öregesek. Budapesten a Massimo Dutti üzlet adja ezt a stílust de sajnos túl van árazva forintban a külföldi áraikhoz képest. Szóval keveseknek elérhető.
Ilyen stílusú fiatal nőkkel külföldön találkozhatsz, Budapesten a belvárosban és néhány budai negyedben(XII/II), drága szállodák lobbyjában, belváros Váci utca környéke - Vár, Liszt Ferenc Reptér indulási oldal (utasok), Kollázs-Gerbeaud cukrászda..
Akiket leírsz azok már idősebbek jobb munkával és pénzzel.
Aki megteheti az már dolgozik és jó munkája van, tanul de a szülei tehetősek, a párja biztosítja neki az anyagi hátteret. Sokszor ők már kocsival járnak igy nem találkozól velük a BKV járművein.
Milyen szakra jársz?
Szerintem nem csak pénzem múlik ez. Én is egyetemista vagyok és zsebpénzemből meg a munkával keresett pénzemből nekem is maximum Zara-ra telik. De h&mből, orsayból, mangoból stb. Össze lehet válogatni csinos, nőies, egyedi szetteket.
Nagyobb probléma az, hogy erre nincs igény. Nem tartják menőnek a klasszikus nőies öltözködést, illetve nem akarnak túlságosan kitűnni a tömegből.
Én a klasszikus nőies stílust követem, de nagyon megnéznek mindig, és nem azért rövid a szoknyám. Elég idegesítő, hogy sokan úgy néznek mint egy darab szarra, de szeretném azt hinni, hogy csak irigységből. Volt hogy egy térdig érő szoknyámra szólt be mondta egy ismeretlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!