Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adidas Yeezy Boost V2 ára...

Adidas Yeezy Boost V2 ára mitől függ?

Figyelt kérdés
Ez az a gusztustalan cipő, amit Kanye West tervezett az Adidas-al, szerintem nagyon csúnya, de nekem is van egy pár vadi új. Zsákbamacskaként vettem egy megrendelő által át nem vett csomagot és ez volt benne...mindenhol látom, hogy 20.000-196.000ig árulják őket..az enyém olyan színű, mint a 196ezres jófogáson..de mégis mitől függ, hogy mennyibe kerül? Jó lenne ha valaki értene hozzá mert szeretném eladni.

2017. nov. 8. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Tegyél fel képet róla és megmondom, hogy eredeti-e, de erősen kétlem.

[link]

Leginkább ezeket fotózd le.

2017. nov. 8. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ami yeezy es 95k alatt van az fixre kamu😀
2017. dec. 5. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez is hülyeség. A Beluga v2 bőven ment 90 alatt Lengyelországból. Négy párat vettem 250€ /db áron.
2017. dec. 5. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már eladtam a cipőt, de ha eredeti lett volna és nekem 2000 Forintomba került, akkor ha 30ezerért adtam volna tovább akkor is megérte volna, és ugyan úgy eredeti lett volna.
2017. dec. 5. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!