Fiúk ti felvennétek ilyen harisnyát télen? A páromnak szeretnék valamit venni mert nagyon fázós, és gondoltam keresek valamit az interneten ezeket ott találtam.
Igen èn ioyen harisnyára gondoltam amit be linkeltem nektek, a nejlon az biztos hogy szóba sem jöhet, mert èn sem szeretem nem hogy a páromnak is olyat vegyek:)!
Nekem azok is tetszenek amiket ma linkeltek be ;)! Majd meg is mutatom a páromnak szerintem nagyon aranyosak :) :)!
A sötét kék harisnyanadrág hópihével nekem nagyon bejön. Ha tényleg olyan vastag mint aminek a válaszoló mondta, akkor abból rendelnék magamnak egy párat!
Hogy lehet ilyen harisnyanadrágot rendelni?
Köszönöm!
50!
A fehér bordás harisnyába rövidnacival is cukin mutathatsz...😂
A kérdező is egy igazi nő lehet hogy a nejlonharisnya nem jön be neki.
Már ne is haragudj kedves utolsó mivel fiú vagyok nem hordok rövidnadrágot harisnyanadrággal.
Csak alsó öltözetnek hordok harisnyát.
54-es! Bocs! Összekevertelek a 63%-al a 22-es válaszába mesélte a rövidnadrág harisnya kombót.
Szóval neki is írhatod a lekezelő véleményedet ne csak nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!