Fiúk ti felvennétek ilyen harisnyát télen? A páromnak szeretnék valamit venni mert nagyon fázós, és gondoltam keresek valamit az interneten ezeket ott találtam.
Mondom, nézd meg azokat a nőket akik vékony nejlonharisnyával szoknyába flangásznak mostani hidegbe!
Én nadrág alá veszem a 20 denest de volt mikor nem volt rajtam és éreztem is.
Nem egyforma a hőérzetünk, van akinek ennyi is elég.
14- es válaszoló!
Képzeld el,hogy én negyven éves férfi létemre ilyen bordázott pamutharisnyanadrágokat hordok.Ezek kimondottan férfiharisnyanadrágok,sliccel,és lábfejjel rendelkeznek.Nagyon puha,kényelmeses,nem pedig géprongyok,ahogy te írtad! Van egy drappszínű,és két fehér is,de még majd rendelek.Mi ezekben a harisnyákban a ciki,nem értem? Például,ha megyek bicajjal valahová,akkor mindíg ezeket szoktam felvenni,és ráhúzok egy halásznadrágot,vagy egy rövidnadrágot.Nekem jobban bejönnek,mint azok a nejlonharisnyák,amiket te linkeltél.Azokban égessed te magad,én biztosan nem fogom! Ennyit a primitív hozzáállásodról!Engem csak ne próbálj beetetni,hogy a hidegben jobb a nejlonharisnya a bordázott pamutharisnyanadrággal szemben?!Egyszer próbáltam csak ki a nejlonharisnyát,de szart se melegített! Igen,oviban,suliban én is ilyen pamutharikat hordtam,és most is,mert nagyon kényelmes!
22!
Egy nejlon elegánsabb megjelenést biztosít még ha 40,60 denes is mint a te ovodás harisnyáid!
Te égeted magad csak nem veszed észre...
Amúgy mint írtam ha a nejlon hideg lenne akkor az a sok nő nem hordaná nadrág alatt meg szoknyához.
Nyílván csak úgy rákerűl a lábukra de nincs funkciója.
25-ös!
Ezek felnőtt harisnyák,nyilván gyártanak gyerekméretben is.Amiket te linkeltél,azokat a harisnyákat én el nem tudnám magamon képzelni! Egyetlen kollégámon se láttam még olyat,csak jégeralsót,meg olyan harisnyanadrágot,amit én hordok a farmer alatt a hidegben.Egyáltalán nem égetem magamat,mert még nem nevetett ki senki a fehér szín ellenére sem!Viszont,ha egy általad linkelt fekete x-y denes fekete nejlonharisnyát vennék fel,a munkahelyi öltözőben nemcsak pár kellemes percet szereznék a kollégáimnak,hanem jó nagy vihorászásban törnének ki.Legalább két hónapig én lennék a főtéma.Transzfesztitának,meg homokosnak gondolnak engem,ha ezt megtenném.Na ez nekem nem hiányzik!
Úgyhogy jó lenne elfogadnod,hogy ahogyan neked bejön a nejlonharisnya,nekem úgy a bordázott pamutharisnyanadrág.Tudomásul kellene venni,hogy még hálaistennek gyártanak ilyet,mert van akinek pont ilyen kell,mint például nekem!Nem pedig leotrombázni,meg géprongynak elnevezni.
Ha azt mondod,hogy oviskorodban volt rajtad ilyen pamutharisnya,akkor azt a szüleid nem véletlenül adták rád!Én a mai napig állítom,ennek a pamutharinak nincs párja a hidegben.
Még most se értem ,hogy mi benne a ciki???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!