Mit gondoltok fűzôs ruháról egyetemre?
Szeretem a fűzőket, és jól is érzem magam bennük. Azon gondolkoztam, hogy a stílusomat felvállalva felvenném iskolába is szoknyával. Csak attól félek, hogy nem lesz praktikus, vagy nem oda való. Szerintetek? Fiúk, nektek tetszene?
22/L
Nekem rettentő szexi egy nő fűzőbe meg a többi hozzá illő ruhával kiegészítővel együtt!
Örülök hogy még vannak nőies nők és nem ezek a sablon divat meg sportos kényelmes viselet imádók!
Szóval vedd fel bátran, ha esetleg velem jönnél szembe nálam nyerő lennél az biztos!!
F/40
Nyugodtan vedd föl! Az egyetem pont egy olyan hely, ahol nem várják el az egyforma öltözködést, és nyugodtan vállalhatod a saját stílusodat. Használd ki a lehetőséget, mert később egy munkahelyen már belefuthatsz egy szigorúbb dress code-ba.
Arra azért figyelj, hogy ne legyen túl mély dekoltázsod, vagy extrémen rövid szoknyád, mert a fiúk hadd ne mondjam, minek néznének... De a fűző maga teljesen rendben van. Nekem is nagyon tetszene! :)
34/F
Jaa igen azt lehagytam, hogy nagyon attraktívnak találnálak benne.
25f
Hát, nálunk biztos megnéznének, senki nem jár így. Legalábbis nem november közepén.
De ha így érzed jól magad, senkinek semmi köze hozzá.
Nem kell átöltöznöm, és szoknyában is lehetek, szóval ez nem gond. Kényelmesnek is érzem.
Köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!