Mit gondoltok, egyetemre menni mikortól késő vagy nem késő?
A kérdésem igazából személyes. Mert kihagytam munka miatt 2 évet. Pénzem ugyan nem lett, de tompább és pesszimistább lettem.
Idén megyek egyetemre és bevallom nem vagyok biztos a választásomba. Meg lehet mégis inkább a tanári szak érdekelne. De nem tudom. Semmiben nem vagyok biztos igazából.
Idén leszek 22, és ha szakot váltok vagy újrajelentkezem, akkor a 23. lesz töltve.
Mit gondoltok erről? Ilyen idősen nem vagyok/lennék "öreg" egyetemre? Szégyellem magam, hogy más lassan az alapszakot megcsinálja, én meg semmit nem tudok semmiről. :/
21F
2#
Akkor látogass haladó külföldi oldalakat, és írj oda.
maradjunk annyiba, hogy TáTK-s.
Nem akarom hogy leszóljanak :D
Én 1 hónapja végeztem 23 évesen, most lettem 24 és szeptemberben kezdem a mesterképzést, ha minden jól megy 25 leszek mire befejezem. Na, a mesterképzés meg kicsit fordítva van, főleg levelezőn, hogy több az idősebb ember, mint a fiatalabb. :D
Plusz a gyakorin sokat olvasni azt, hogy akik idősebben kezdik az iskolát sokkal motiváltabbak, kevésbé cseszik el az éveiket és jobban teljesítenek, mint fiatalabb szaktársaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!