Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok 120. 000 forint egy...

Sok 120. 000 forint egy alapvető téli ruhadarabért?

Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 21:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ruhadarabért sem adnék ki ennyi pénzt, de ha a te pénztárcát engedi, és egy jő minőségű kabátról, vagy csizmáról van szó, akkor miért ne. Neked kell tudni, hogy megengedheted-e magadnak.
2017. nov. 3. 21:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok lenne, de te tudod, hogy mennyi pénzed van. Olcsóbb verzió nincs?
2017. nov. 3. 22:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hűű... Nekem egy kicsit sok lenne

És még nekem mondják hogy sok 40.000 egy kabátért 😂

2017. nov. 3. 22:23
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Amennyiben a dédunokám is viseli majd, akkor nem.
2017. nov. 3. 22:25
 5/19 anonim ***** válasza:
36%
Alapvetően egy kabátért nem sok. Én vettem már pulóvert, cipőt is ennyiért azt viszont utólag sokallom bár meg nem bántatm.
2017. nov. 3. 22:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok, én negyedennyit is sokallanék, inkább több legyen olcsóbban, hogy váltogathassam, és ne kapjak szívrohamot, ha kiszakad, eltörik, foltos lesz.
2017. nov. 3. 23:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen télikabátról lenne szó és a télen mást nem vásárolnék. Az eddigi télikabátom 3 éves igy jó lenne egy új. Én inkább kevesebb de minőségibb elvét képviselem. Nem is szeretem a sok dolgot magam körül, míg egy szép darabbal mindig megfelelően az öltözékem.
2017. nov. 3. 23:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak 3 évre veszed, akkor sok.

De persze attól is függ, h mennyit keresel.

2017. nov. 3. 23:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ütős ár egy átlagembernek az tény. De egy igazi időtálló és időszakos viseletű darabról van szó. Szóval biztos, hogy sokáig szolgál majd:D Ha a fizetésed, anyagi körülményeid megengedik akkor hajrá. Amúgy miféle kabátról van szó?
2017. nov. 3. 23:50
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon sok, és télikabátból szerintem legalább 2 kell, hogy lehessen cserélni. Nekem furcsa, mikor egész télen egy kabátban jár valaki, ami bűzlik az izzadtságtól és látszik rajta a kosz.

Amúgy attól, hogy 120ezer, még nem feltétlenül minőségi. Én 30-at sokalltam egy cipőért, de mivel régi vágyam volt, egy idő után megvettem, hát se kényelmes nem volt, se tartós. Döntsd el, megéri-e neked, tudod-e hordani, amihez akarod stb.

2017. nov. 4. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!