Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz az ilyen cicanadrág...

Gáz az ilyen cicanadrág hosszított felsővel?

Figyelt kérdés

[link]

Sokat olvastam az oldalon,hogy a cicanadrág és szoknya párosítás már gáz.

Szóval ilyen egyszerűre gondoltam,aminek a végén ilyen kis csipkés rész van és kicsivel térd alá ér,de semmi latex meg semmi csillogás,csak ilyen egyszerű pamut anyagból van.

De ez nem ciki még?

Vagy már igen?

2010. máj. 30. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintemnincs nem ciki vagy ciki.mindenki a saját stílusának megfelelően öltözködik.nem kell így ragaszkodni a divathoz!!akkor elveszik a stílusod!ha neked teccik úgy akkor hordjad!am sztem abszolút nem ciki hosszított felsővel.sőőőtt...:)
2010. máj. 30. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
haat nekem teccik jolnezki regebben nekemis volt de maar nincs mert nagyon kiment a divatbool legalabbis erre fele igen,igaz nem adivat utan megyek mert egyeni stilusom van es imadom a nem hetkoznapi dolgokat,de ezmar kicsit kiment a divatbol:)inkabb egeszet vegyeeel az sokkal jobb:)
2010. máj. 30. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Hosszított felsővel tökéletes, ami fenék alá ér! Ennél rövidebbel gáz csak :)
2010. máj. 30. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!