Hol lenne érdemes meghírdetni 1 tűsarkú csizmat, amit gardrobcseréről rendeltem de nem lett jó?
Figyelt kérdés
Jofogason már hirdetem,szinte ingyen,megsem jelentkezik senki...2017. okt. 28. 12:56
1/6 anonim válasza:
Tedd fel a Vaterára is. Esetleg még turkálóban megpróbálhatod eladni, ha beveszik.
2/6 A kérdező kommentje:
Turkaloban tuti elzavarnak,de amugy nagyon szexi es egyedi
2017. okt. 28. 13:11
3/6 anonim válasza:
Megpróbálhatod esetleg egy ismerősödnek eladni. A turi meg nem rosszat jelent feltétlen, pénzt ott is, ugyan úgy adnának érte, ha beveszik. Próbát megér.
6/6 anonim válasza:
Tedd vissza gardrobra, sokan hirdetnek ott vett ruhákat mert nem lett jó, oda is szokták írni hogy itt vették. én is láttam már saját cuccom újra hirdetve. Semmi gáz nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!