A fiú akivel ismerkedek Rolex hamisítvány órát hord, szerintetek ne folytassam vele tovább? 20/l
Figyelt kérdés
Szóval a srác szimpatikus meg nem egy magamutogató valaki, ezért is csodálkoztam amikor megláttam. Egy szép darab biztos nem a legolcsóbb azonban mikor megkérdeztem azt mondta, hogy természetesen nem eredeti mert egy eredeti több tíz millió forint. Ezen kicsit elbizonytalanodtam, hogy vajon miért hordja ha úgysem engedhet meg magának ilyesmit. Nem szegény, elég jól is öltözködik, a stílusával tehát nincs baj, megy az órához de nekem is akkor is furcsa. Más lányok, hogy vannak ezzel?2017. okt. 27. 15:02
11/13 A kérdező kommentje:
Azt tudtam, hogy a Rolexek nagyon drágák és meg is lepődtem és azért kérdeztem, hogy húú ez komolyan egy Rolex? Erre pedig elmondta, hogy nem dehogyis.
Mindegy, ha szerintetek nem gond vagy ezen nem kellene fent akadjak akkor nem fogom többet szóba hozni.
2017. okt. 27. 21:12
12/13 anonim válasza:
Az ok, hogy a környezetének vagy pl jelen esetben a barátnőjének elmondja, hogy nem eredeti. Attól még a külvilágnak mást mutat. Én biztos nem engedném a páromnak, hogy kamut hordjon, én sem hordok azt. Nálam ez alap.
13/13 anonim válasza:
Hát basszus én azt mondom, hogy ne, ne folytasd vele tovább. Nem lehet olyan nagy a szerelem, ha egy nyavalyás óra miatt elgondolkodsz a szakításon.
Amúgy szerintem akkor lenne magamutogató, hazug a srác, ha azt mondaná, hogy igazi az óra, miközben nem az. De megmondta, hogy nem az, ezek után nem tudom mit kell ezen rugózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!