Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Deichmannban ha visszaviszek...

Deichmannban ha visszaviszek egy cipőt, amit nem hordtak, visszakaphatom az árát?

Figyelt kérdés
Ajándékba vettünk egy csizmát pár napja,de akinek szántuk nem lett jó. Nem volt használva a csizma,minden papírja,doboz meg van. Visszakaphatom így az árát?
2017. okt. 27. 08:03
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Deichmannja válogatja. Van ahol levasarlast erőltetik van ahol simán visszaadjak. Tökölön visszaadjak szó nélkül de nem mindenhol sima ügy.
2017. okt. 27. 08:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Általánosságban igen, először mindig felajánlják, hogy válassz mást, de ha nem találsz, visszaadják a pénzt. Esetleg vásárlási utalvány formájában, mostanában ez is divat.

Az nagyon fontos, hogy a csizma talpa tiszta legyen, ez a kedvenc vesszőparipájuk, hogy biztos utcán hordtad.

2017. okt. 27. 08:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! :)
2017. okt. 27. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak hibás árut kötelesek cserélni, vagy az árát visszaadni.

Ha csak simán nem jó, meggondoltad magad, mégsem tetszik, akkor teljesen a jóindulatukon múlik. Amikor megvetted, akkor megkérdeztétek, hogy vissza lehet-e vinni, mert ajándékba lesz? Én mindig megszoktam, ha másnak veszek ruhát vagy cipőt.

2017. okt. 27. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Deichmannban felesleges megkérdezni, mert egy jóindulatú cég. Ne egy kis butikkal hasonlítsd össze vagy egy kinaival.

Általában gond nélkül visszaadjak a pénzt. Nyilván próbálkoznak a levasarlassal, mert ha visszaadjak pénz rontja a statisztikajukat, de ha nem akarsz cserélni akkor nem.

2017. okt. 27. 09:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem meg sajnos,eszembe se volt :/ de ma megpróbálok egy visszafizetéssel vagy cserével
2017. okt. 27. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Ne hallgass az előzőre, ez nem jóindulaton múlik, benne van az üzletszabályzatban, hogy amennyiben "nem tetszik", nem jó a méret, akármi, akkor is visszaviheted az adott cipőt (egy időben még hirdettek is vele, hogy próbáld fel otthon, az az igazi). Az egyetlen kikötésük ebben az, hogy csak abban az esetben, amennyiben nem volt hordva az adott cipő.

Én speciel ezzel már jártam fel, plázában vásárolt cipőt kb. egy óra elteltével visszavittem, mert mikor a korábban vett cipőt át akartam venni, akkor megállapítottam, hogy annyira feldagadt a lábam, hogy hosszú távon mégsem lesz jó. Szóval még aznap vittem vissza, de ott bunkók voltak, közölték, hogy én ezt utcán hordtam. Hiába mondtam, hogy nem, alapból volt olyan a talpa, tegyenek le szőnyeget, vagy takarítsanak gyakrabban, náluk volt ilyen, így vettem, hülyének néztek.

Na ott mondjuk hiába vertem ki a balhét. De odébb mentem pár villamosmegállóval egy másik üzletükbe, ott meg szó nélkül adták vissza az árát. Szóval eladótól is függ.

Ha már elkezdted hordani a cipőt, akkor onnantól kezdve méretproblémára hivatkozva nem lehet visszavinni, de nálatok ez nem releváns.

2017. okt. 27. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!