Utcára lehet kosaras cipőt hordani?
Figyelt kérdés
Már kosarazom 2 éve és vettem egy Under Armour Lockdown 2-es cipőt de sajnálom elvinni kosarazni mert eléggé szép kis cipő és nem akarom hogy baja legyen.
Bírná az esős időt?
2017. okt. 23. 12:39
1/3 anonim válasza:
Nekem van egy Off-White x Jordan 1-em amivel sokszor járok de esős időben semmi pénzért nem venném fel.
2/3 A kérdező kommentje:
Ú, az szép. Elég durva cipő, most nézem. Biztos megérte az árát! Remélem sose lesz baja.:)
2017. okt. 24. 22:51
3/3 anonim válasza:
Releasekor vettünk 2db-ot. Akkor $190 volt. Ennek kicsit a többszöröséért adtam el a másikat. Mivel 1db / fő így egy barátomat is elhívtam de én fizettem. Ő megkapta a cipő árát eladás után a többi maradt az enyém.
Sajnos a feliratok eléggé hamar tönkremennek így elég óvatosan használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!