Melyiket ruhadarabot vásárolnátok meg ha választani kellene?
Figyelt kérdés
1. Bőrnadrág, de nem bőrből hanem szintetikus anyagból. Mostanában divatosak ezek a bőrszerű nadrágok és tényleg jól lehet variálni pulcsival és kabáttal. Nem is egy mindennapos ruhadarab és feldobja a legegyszerűbb szettet is, de nem megfelelő mindenhova. (irodai munkára kilőve).
2. Klasszikus szoknya. Soha nem megy ki a divatból, akár egészen évben hordható ha az időjárás megengedi (hidegben vastag harisnyával). Tweed anyagú vagyis pamut többségben. Irodába is hordható ellentétben a bőrszerű nadrággal.
25 éves vagyok és klasszikusan-modern a stílusom.
2017. okt. 19. 17:27
1/9 anonim válasza:
Mindketto szerintem rossz, de az elso mar inkabb.
4/9 anonim válasza:
Mindkettő jó. Nem választanék. Vennem mind.
6/9 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, mindkettőt megvenném :) !
7/9 anonim válasza:
Én a szoknyát venném. A bőr és a bőr utánzatú nadrágok nekem nem tetszenek, és amúgy is inkább szoknyás vagyok, szóval nálam nem lenne kérdés, hogy melyiket. :)
8/9 anonim válasza:
A bőrgatyát.
Az a szoknya olyan mint öreganyám hatvanas évekből megmaradt sezlonyja.
9/9 anonim válasza:
Férfiként az első jobban bejön,de talán egy bőrhatású leggings jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!