Szerintetek a 75/A-s mell az kicsinek számit?
Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok 13 éves2017. okt. 16. 09:16
2/6 anonim válasza:
Nekem 27 évesen ekkora, ne aggódj, tiéd még nőni fog bőven. (Mondjuk 13 évesen a sajátomról is ezt gondoltam:D)
3/6 anonim válasza:
Kicsinek számít, de a te korodban szokványos
4/6 anonim válasza:
Felnőttek közt kicsinek számít, de szerintem azzal nincs semmi gond. 13 évesen nem kicsi, meg még simán nőhet is. Nekem 20 évesen ennyi, de én nem is szeretnék nagyobbat:)
5/6 anonim válasza:
Majdnem 21 éves vagyok, és nekem is ekkora... nekem nincs vele bajom, kicsi, de formás. 163cm 44kg-hoz nem is szeretnék dudákat :D
Neked pedig még van esélyed, hogy nőni fog :)
6/6 Metionin válasza:
Felnőttnek igen, én 27 évesen szaladgálok 70A-val. Nem mintha zavarna, sosem érintett a mell mizéria és az előző válaszolóhoz hasonlóan 163 centihez 45 kilóval én sem vágyom lufikra a mellkasomon. Neked még simán nőhet, de ha nem, nagyobb korodban majd rájössz hogy a mell nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!