Wellness szálloda fürdőjébe mennyire elfogadható egy csillogós arany bikinit felvenni? (KÉP)
A párom meglepett egy wellness szállodába visz, és gondoltam cserébe én is "meglepem" és vmi nagyon szexiset szeretnék felvenni.
Nyilván lesznek ott mások is, ezért teszem fel a kérdést, hogy egy ilyesmi, kicsit feltűnőbb fürdőruha mennyire elfogadott ilyen helyeken.....
Egy ilyen összeállítás nyilván több figyelmet fog vonzani az irányodba mint amit szeretnél és a kérdésből ítélve ezzel te is tisztában vagy.
Nem fog érte senki szólni feltehetően, mivel ti fizető vendégek vagytok, de a barátod nem biztos, hogy örülni fog ha a fél üdülő tekintete rád szegeződik.
Én nem venném fel, inkább valami szexi fehérnemű amikor kettesben vagyunk. De te tudod... :D
Hohó...
A bikini nekem személy szerint a színe miatt nem tetszik, de nem is ez volt a kérdés. De! Ez a bikini csak ilyen adottságokon néz ki ilyen feltűnően, a kérdező gondolom nem ilyen közönséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!