Jó lenne egy ilyen összeállítás randira? 25/l
Figyelt kérdés
Egy kis vendéglőbe hívott a barátom, és én szeretném meglepni őt azzal, hogy valami csini ruhát veszek fel. Egy hagyományos fehér blúzra gondoltam, amire felvennék egy zöld színű kardigánt hozzá egy bővebb szárú, sötétebb árnyalatú alkalmi nadrágot vennék (nem farmert) és egy törpesarkú körömcipőt. Szerintetek ez így milyen lenne? Változtassak valamit az összeállításon? Szívesen fogadok építő jellegű kritikát! :)2017. okt. 13. 20:02
1/11 anonim válasza:
Látni kéne hozzá, mert ezzel nézhetsz ki 40 éves titkárnőnek is, ha épp olyan szabású a ruha. Ha modernebb darabok, akkor jó.
2/11 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, űrhajós ruhában is jöhetnél. 19/f
3/11 anonim válasza:
Ha szép lábaid vannak akkor én szoknyát szívesebben látnék rajtad egy magassarkúval. Nadrág olyan hivatalos egy nőn számomra.
De, ez csak az én véleményem. Nyilván te tudod, hogy nézel ki, mi áll jól és mit akarsz.
4/11 anonim válasza:
Túl titkárnős a fehér blúz helyett vmi szexi csipkés póló.A többi jó.
5/11 anonim válasza:
ha már kiöltözöl, én is szoknya + harisnya + magassarkú mellett voksolok
a törpesarkú mit jelent? így hangzás alapján elég furcsa valami lehet
ha nadrág párti vagy nekem azzal sem lenne alapból bajom, és felőlem farmer is teljesen ok, nem állásinterjú lesz. abban jöjjön a lány amiben jól érzi magát, és jó a kisugárzása. nyilván pozitív ha nőiesen öltözködik de ha alapból nem ez a stílusa ne erőltesse magára, ez gondolom érthető, hosszútváon csalódás lesz ha vki megjátssza magát.
6/11 anonim válasza:
Én a helyedben inkább valami fiatalosabb, csinosabb ruhát választanék. Szoknyát, valami könnyedebb egyberuha vagy farmer egy csinosabb felsővel, blúzzal és nem is feltétlenül magassarkúval, hanem akár egy lapostalpú cipővel. Amit leírtál az szerintem túl titkárnős, tanárnős és inkább egy idősebb nőn tudnám elképzelni. Én soha, sehová nem venném fel ezt az összeállítást, amit leírtál.
7/11 anonim válasza:
#5 a törpesarkú az egy kisebb sarkú magassarkú
9/11 anonim válasza:
A legfontosabb szerintem az, hogy ne akarj annak látszani, aki nem vagy. Ha ez a te stílusod, akkor bátran viseld, biztos csinos leszel. Felesleges olyan ruhákban feszengened, ami nem illik hozzád, ami nem te vagy. Érezd magad felszabadultan a randin, ehhez szerintem a jól megválasztott, stílusodhoz illő öltözet sokban hozzájárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!