Ha azt szeretnéd, hogy kiközösítsenek, és állandóan szekáljanak, akkor nyugodtan.
Figyelj hagyd ezt a francba, Szerezz inkább be egy térdig érő fekete szoknyát, ha már ragaszkodsz a szoknyához. :D
ha kiközösítenének akkor ki is fognak, nézz ki akárhogy..
Szerintem nem rossz, de ne az számítson hogy másoknak hogy tetszik, ha te jól érzed benne magadat akkor tökéletes :) ha ilyen felszínes nyomorék barátokat akarsz akkor az előttem lévőkre hallgass nyugodtan és öltözz kurvsan, de szerintem tökéletes, nyugodtan menj így suliba :)
Értem én, hogy milyen hatást szeretnél kelteni és mik tetszenek. Csak sajnos még nincs érzéked az öltözködéshez. Ezen kell finomítani.
Viszont semmiképp se öltözz az osztálytársaid véleménye alapján... Iskolai bullying súlyos probléma és itt sokan szinte normális felállásnak veszik, hogy gúnyolni kell a másikat, ha eltérően néz ki a többséghez képest.
Nem szabad félelemből beállni a sorba, fel kell vállalni önmagát az embernek, ez a későbbiekben nagyon jól fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!