Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Suliba ez az összeállítás jól...

Suliba ez az összeállítás jól állna?

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 21. 00:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne első napra, max akkor ha már ismernek eléggé. Ez kissé hippis elsőre.
2017. aug. 21. 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, nagyon nem.
2017. aug. 21. 01:44
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha azt szeretnéd, hogy kiközösítsenek, és állandóan szekáljanak, akkor nyugodtan.

Figyelj hagyd ezt a francba, Szerezz inkább be egy térdig érő fekete szoknyát, ha már ragaszkodsz a szoknyához. :D

2017. aug. 21. 02:18
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

ha kiközösítenének akkor ki is fognak, nézz ki akárhogy..

Szerintem nem rossz, de ne az számítson hogy másoknak hogy tetszik, ha te jól érzed benne magadat akkor tökéletes :) ha ilyen felszínes nyomorék barátokat akarsz akkor az előttem lévőkre hallgass nyugodtan és öltözz kurvsan, de szerintem tökéletes, nyugodtan menj így suliba :)

2017. aug. 21. 05:34
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Hááát ez szerintem borzalmas,de te tudod,hogy miben érzed jól magad.Én biztos nem venném fel sehova.
2017. aug. 21. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzalmas. 2 évvel később a fejedet fogod fogni ezen kép láttán.
2017. aug. 21. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy milyen hatást szeretnél kelteni és mik tetszenek. Csak sajnos még nincs érzéked az öltözködéshez. Ezen kell finomítani.

Viszont semmiképp se öltözz az osztálytársaid véleménye alapján... Iskolai bullying súlyos probléma és itt sokan szinte normális felállásnak veszik, hogy gúnyolni kell a másikat, ha eltérően néz ki a többséghez képest.

Nem szabad félelemből beállni a sorba, fel kell vállalni önmagát az embernek, ez a későbbiekben nagyon jól fog jönni.

2017. aug. 21. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem se erőltesd, max részben hagyd meg, pl. a felsőrésze marad, de valamilyen egyszínű (leginkább fekete) térdig érő szoknyával.
2017. szept. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!