Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet hülye kérdés, de a...

Lehet hülye kérdés, de a karkötőket melyik kézen kell hordani?

Figyelt kérdés

úgyértem hogy tök mind1 vagy pedig van erre valamiféle "szabály".

gondolok ilyen fakarkötőkre stb.

2010. máj. 28. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem mindkettőn van! azon hordod amelyiken akarod!
2010. máj. 28. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
hát az órát a bal kézen szokás hordani... sztem jobb... nekem ott van
2010. máj. 28. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi szabály nincs, az órát sem kell bal kézen hordani ha te jobbon akarod. Senkit nem érdekel tulajdonképp hogy hova mit aggatsz magadra, szóval csináld ahogy akarod.
2010. máj. 28. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:

mindegy :)

amúgy az órát azért hordják bal kézen, mert a jobbkezeseknek úgy kényelmesebb írás meg minden miatt :) én balkezes vagyok :) de nem zavaró az írókézen sem, szal tökmindegy. ugyanez vonatkozik a karkötőre is sztem.

2010. máj. 28. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2010. máj. 28. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

amelyiken akarod :)

mivel én jobbkezes vagyok és órát is hordok (bal kezemen), ezért a jobbkezemen vannak a karkötőim. de igazából tök mindegy.

2010. máj. 29. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is jobb kezes vagyok és azon is hordom az órát, meg a karkötőt is, nem szeretem ha mindkét kezemen van valami, mert vagy a karkötő, vagy az óra legyen a fókuszpontban.
2010. máj. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!