Hogyan tetszenek ezek a "Converse"-féle cipők? :D
Figyelt kérdés
Láttam pár boltban ezekhez hasonló cipőt:
szinte ugyanígy nézett ki, csak nemvolt ott az "ALL STAR" felirat, és hat ágú csillag volt, meg valami "BALL STAR" vagy mi helyette :D nálatok is lehet kapni ilyen utánzatokat? :O 3000 Ft :D
2010. máj. 28. 17:24
1/9 anonim válasza:
Ball star:DDDD hát ezeken mindig jókat rötyögök! :D lehet, ilyen méd in csájná üzletekben,
2/9 A kérdező kommentje:
igen-igen XD
mondjuk van egy bolt Panama Jack, és én ott is láttam olyan cipőt mint amit linkeltem, mindenféle írás/jel nélkül. akkor már inkább egy olyan :D mondjuk a sulinkban meg az lett ilyen tucat -.-"
2010. máj. 28. 17:34
3/9 anonim válasza:
Ukrajnában is megveheted 3000 Ft-ért, és rendes felirat van rajta. Hiába mondják sokan, hogy utánzatok, én mégis még mindig hordom a 4-5 évvel ezelőtt vásárolt Adidas és Nike cipőimet. Akármennyire utánzat, minőségben szerintem jók. Most is inéztem magamnak a boltban egy Nike cipőt 22000-ért, Ukriban megvettem 2500 Ft-ért ugyanazt.
4/9 anonim válasza:
Ratyi legyél egyedi ha rám hallgatsz deh te tudod;)
5/9 A kérdező kommentje:
Láttam Ukrajnában cipőket, és nem tudom, de ezek a Converse cipők elég ratyin néztek ki :S akkor inkább Nike, Adidas cipőt veszek ott :) azok még jól is néztek ki, és ha fél évet bírna ki akkor is megérte, mintha kínait veszek, mert már azok is olyan árban vannak :D
2010. máj. 28. 17:41
6/9 anonim válasza:
Azokat, amin ilyen Ball star féle felirat van, tuti, hogy nem venném meg. Viszont van hasonló fazonú kínai tornacipőm mindenféle felirat és utánzat márkajelzés nélkül. Lehet, hogy nem bírja majd 2 évig (mind az eddigi convi cipőim), de legalább nem süt annyira róla, hogy nem eredeti.
7/9 anonim válasza:
szerintem az ilyen ball stra meg hasonló converse utánzatok,nagyon gázok,és csúnyák.. akkor már vegyél simát..
8/9 A kérdező kommentje:
a sima az tényleg jó :) amúgy nem szándékoztam venni :D csak a véleményekre voltam kíváncsi :P
2010. máj. 30. 17:59
9/9 anonim válasza:
Hülye aki ilyet vesz. Máshol kapsz ugyanilyet (és ugyanilyen minőségűt) 20 rugóval olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!