Én vagyok az egyetlen akinek nem tetszenek a tornacipők? (Converse)
nekem se tetszenek
mindenki azt hordja mert h huuu de menő de én már inkább cikinek tartom h mindenkin ezvan
mostjöhetnek a converse-b.zik lepontozni :)
Biztos sokan vannak, mint ahogy itt ki is derült. Szeretem a tornacipőket évente legalább egy párat elnyűvök belőlük, de soha nem adnék ki több ezer forintot egy Converse-ért, mert szerintem nem menő, sőt gáz, hogy egy csomó egyéniségtelen ember próbál azonosulni valamivel, amiről fogalmuk sincs. Szerintem tornacipőt hordani egyfajta életérzés, persze ez nem jelent kizárólagosságot (nekem is vannak magassarkúim is). Azt viszont megcáfolnám, hogy tornacipővel nem lehet csinin öltözni. Van egy fekete térdig érő, alul szűkülő pólóm, amit csakis tornacipővel lehet felvenni. Egyik magassarkúmmal sem volt jó, mert egy jeleneteket ábrázoló nyomott minta van az elején. De a piros tornacipőmmel nagyon jó.
20/L
nekem tetszik. 1.nem fölöslegesen drága.Jó a minősége,nagyonjó,2 éve megvan és semmi baja:)
2.Lehet ,hogy tömegcucc,de hiába akarsz egyedi lenni...nem leszel(/vagy).
3.Szerintem egy lányon jobban mutat,mint egy 10cm-es magassarkú;)
4.Sportos mégis jól néz ki.
5.vagy 2213234 mintájú van.Lehet választani:)
6.És azért hordják sokan,mert TÉNYLEG JÓ.meg persze DIVATos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!