Én vagyok az egyetlen akinek nem tetszenek a tornacipők? (Converse)
Szerintem alapból igénytelen egy lányon a tornacipő, de vannak körök ahol ez a módi, ezt el kell fogadni.
De tényleg gusztustalanul drága a konzerv. És az ilyenektől lesznek öntudatosak a 13-14 éves kislányok, mert nekik van egyéniségük. Piha.
Nekem sem tetszik. Szeretem a sportcipőket, a topánkákat és a magassarkúakat is, de a tornacipő nem az én világom, főleg nem a Converse. Ennyi pénzt nem adnék ki egy parasztdorgóért. Boldog-boldogtalan ezt hordja, minden 3. szembejövő emberen ugyanez van, sőt még a színe-mintája is egyezik. Nem sajnálom a 15000 ft-ot a cipőkre, de annak legyen is minősége, ne csak vékony gumitalpa és vászon anyaga (mint ahogy már előttem is írták).
18/l
" "nem fölöslegesen drága" - Egy sima tornacipőért 15000 forintot kiadni nem fölösleges? Na ne röhögtess. Conzerv logó nélkül megkapod ugyanazt száz forintért."
Te se röhögtess:D:D a kínai mikor bírja 2 évig?:D Volt olyan,h az első tesin szétjött-.-
Húha, olyan vicces végigolvasni ezt a sok-sok kommentet, ahogyan lesz*rozzátok egymás ízlését...:DDD Ugye, milyen jó lenne, ha mindenki ugyanolyan lenne? Azért vannak különböző stílusú cipők, hogy mindenki megtalálja azt, ami az ízlésének megfelel. Eddig tiszta? Azért, mert neked "parasztdorgó", attól még másnak rohadtul nem az, és más a te cipődre mondja, hogy undorító. De azt is minek? Mert nem lehet elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik. Szánalomland.
Nekem van magassarkúm, tornacipőm, sportcipőm, topánkám, csizmám, és mindig azt hordom, amihez épp kedvem van, ami a ruhámhoz illik. Nekem is sokminden nem tetszik, és nyilván azt fogom megvenni, amiben jól érzem magam. Nem azt, ami MÁSOKNAK TETSZIK. Mert lesz*rom, hogy kinek mi tetszik, és az sem érdekel, hogy más milyen cipőt hord, a lényeg, hogy neki jó legyen.
Ti meg ócsároljátok csak egymás ízlését, ettől lesztek keménygyerekek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!