Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Én vagyok az egyetlen akinek...

Én vagyok az egyetlen akinek nem tetszenek a tornacipők? (Converse)

Figyelt kérdés
14/l
2009. szept. 11. 21:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%
hát én nem mondanám hogy rondák, de nem is különösebben tetszenek. de egyébként én szeretem a sportcipőket, és hát túl elegáns/magassarkú cipőket nem igazán szoktam hordani én sem. de mondjuk converse cipőm az nem volt soha és nem is lesz, nem a kinézetével van a bajom (ahogy már írtam), de egyszerű gumi és textil anyag, bocsi de ez tényleg nem éri meg szerintem sem az árát. oké, én is kb hasonló árú (ha még nem drágább) sportcipőket veszek általában, amik aztán persze jó strapabíróak, kényelmesek is és nem fagy meg benne a lábam akkor sem ha már javában ősz van pl. általában bőrből, szeretem az ún. sneakers cipőket, de azok meg is érik az árukat. viszont ilyen converse sima tornacipőért én biztos nem adnék ki annyi pénzt. tehát a fazonjával nincs problémám, hisz én is hasonló fazonű cipőket hordok, de a minőségével annál inkább. még akkor is ha olyannyira strapabíró a converse, egy kicsit hidegebb időben már megfagyhat benne az ember lába hisz csak vékony gumi talp meg vékony textil az egész cipő. én nem sajnálok valamire nagyobb összeget kiadni ami jó minőségű és visszakapom a pénzem árát benne. csak üres márkáért fizetni sokat szerintem baromság.
2009. szept. 12. 03:19
 12/23 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem alapból igénytelen egy lányon a tornacipő, de vannak körök ahol ez a módi, ezt el kell fogadni.

De tényleg gusztustalanul drága a konzerv. És az ilyenektől lesznek öntudatosak a 13-14 éves kislányok, mert nekik van egyéniségük. Piha.

2009. szept. 12. 08:26
 13/23 anonim ***** válasza:
44%

Nekem sem tetszik. Szeretem a sportcipőket, a topánkákat és a magassarkúakat is, de a tornacipő nem az én világom, főleg nem a Converse. Ennyi pénzt nem adnék ki egy parasztdorgóért. Boldog-boldogtalan ezt hordja, minden 3. szembejövő emberen ugyanez van, sőt még a színe-mintája is egyezik. Nem sajnálom a 15000 ft-ot a cipőkre, de annak legyen is minősége, ne csak vékony gumitalpa és vászon anyaga (mint ahogy már előttem is írták).

18/l

2009. szept. 12. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

" "nem fölöslegesen drága" - Egy sima tornacipőért 15000 forintot kiadni nem fölösleges? Na ne röhögtess. Conzerv logó nélkül megkapod ugyanazt száz forintért."

Te se röhögtess:D:D a kínai mikor bírja 2 évig?:D Volt olyan,h az első tesin szétjött-.-

2009. szept. 12. 13:02
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
Már nem azért, de még tesire se vennék fel tornacipőt, semmit sem ér, ha van rajt logó, ha nincs... Tornacipő=tornacipő!! Mi különbség van köztük? Ugyanolyan anyagból készülnek!
2009. szept. 12. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:
45%

most mondja valaki hogy ez nem néz ki jól:D:D

[link]

[link]

[link]

meg nem fogok kínai sz*rt magamra venni az az igazság...

2009. szept. 12. 15:00
 17/23 anonim ***** válasza:
14%
Nem néz ki jól :V Főleg úgy hogy kiáll a nyelve. Semmivel se különb mint a kínai szar, csak harmincszor annyiba kerül.
2009. szept. 12. 15:11
 18/23 anonim ***** válasza:
40%
Mondom. Szerintem csúnya, szerinted szép, ahogy ott kint lóg a nyelve, meg szép, hogy szétterül bent a lábad? Senki nem mondta azt, hogy kínai szart kell venni, annyit mondtunk, hogy nem tetszik a parasztdorgó! Jah és hiába amerikai termék, nagy részét a kínaiak gyártják, tehát kiadsz 15000 ft-ot a kínaira!
2009. szept. 12. 15:14
 19/23 anonim ***** válasza:
65%

Húha, olyan vicces végigolvasni ezt a sok-sok kommentet, ahogyan lesz*rozzátok egymás ízlését...:DDD Ugye, milyen jó lenne, ha mindenki ugyanolyan lenne? Azért vannak különböző stílusú cipők, hogy mindenki megtalálja azt, ami az ízlésének megfelel. Eddig tiszta? Azért, mert neked "parasztdorgó", attól még másnak rohadtul nem az, és más a te cipődre mondja, hogy undorító. De azt is minek? Mert nem lehet elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik. Szánalomland.

Nekem van magassarkúm, tornacipőm, sportcipőm, topánkám, csizmám, és mindig azt hordom, amihez épp kedvem van, ami a ruhámhoz illik. Nekem is sokminden nem tetszik, és nyilván azt fogom megvenni, amiben jól érzem magam. Nem azt, ami MÁSOKNAK TETSZIK. Mert lesz*rom, hogy kinek mi tetszik, és az sem érdekel, hogy más milyen cipőt hord, a lényeg, hogy neki jó legyen.

Ti meg ócsároljátok csak egymás ízlését, ettől lesztek keménygyerekek.

20/L

2009. szept. 12. 16:37
 20/23 anonim ***** válasza:
67%

hmm... "parasztdorgó" meg igénytelenül néz ki, nem? tudni kell mivel hordani: [link]

[link]

[link]

kb én is így öltözködök

amúgy az a hozzászóló voltam aki belinkelte a cipőjét (a kiálló nyelvű csuka)

2009. szept. 12. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!